JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, July 21, 2010

'Live' Dari Kem Cempaka....

Assalamualaikum
Jaja melaporkan 'LIVE' dari Kem Cempaka...
hehhehe
Alhamdulillah, selamat dah sampai kul 9.30 pagi td
awal tak awal..beberapa biji hp ,berplastik2 makanan ringan dan berkotak2 rokok
dah berjaya dirampas..
dalam dok pesan pun..ada jugak yang still tak dengar kata..
apa la nak jadi bebudak ni..
So far perjalanan kat kem ni semuanya berjalan lancar
penginapan, aktiviti, makanan dan ibadah bebudak ni semuanya mengikut
apa yang telah dirancang..
Ni pun kebetulan bebudak gi xtvt riadah main2 kat pantai
so, jaja update blog la kejap
hehehheh
dah namanya blogger tegar kan..
tak update blog tu rasa tak kenaaaa jek..
mujur gak ada cikgu yang bawak 'berukband'
bleh la jaja tumpang2 pinjam kejap...
Malam ni jaja kena sentri kul 2-3 pagi...
rasa2nya jaja bangun ke idok ek...
ZZZZZZZZZZZZzzzzz
p/s: Rasa2 En zack buat apa ek kat umah..emmmm

6 Beu-T Is Talking:

dieya said...

memang sah laa blogger tegar! siap pinjam berukband org lain nak bloggin nyer pasal yek. bagus2 tak laa kitorg rindu2an kat k jaja kan!

wah mesti best beblogging di tepian pantai.. sambil menikmati tiupan angin sepoi2 bahasa..

bangun sentri k jaja jgn tak bangun.. karang macam2 projek lain plak bebudak tu buat tepi pantai.. bukan leh caya!

Lelord said...

pheeweeettt

En iLham said...

wah seronoknye pg kem
hehe
kesian la en zack diitinggalkan keseorangan kat rumah
hehe

JaJa'Z said...

dieya: cikgu2 sekolah akak siap dah perli awal2..sesapa ada broadband kena bawak sebab diaorang tau akak dok update blog sokmo..hehhehe

rasa tak syok jek kalau dok saje tak buat apa kan..

JaJa'Z said...

syamil: sekali sekala syamil...apa salahnya..biar rindu2an sket..hik hik...

Nur Hawa Mohd Zin said...

mcm best je kak lepak pantai...bile dah pening pala ngan keje...pastu lepak kat pantai..pergh!!! tenang

Related Posts with Thumbnails