JaJa'Z Latest Stories

Monday, July 19, 2010

Pagi2 Dah Mengadap Western Food....

Salam hari ahad semua...
kejap jek dah hari ahad kan..esok dah start keja pulak

korang semua dah lunch ke?

Seperti biasa, hari ahad jaja dimulakan dengan kuliah ahad
kat surau pagi tadi..
last week dah tak gi kuliah ahad sebab ada family day
jadinya, wajib la gi...

sebab dah kalut2 gi surau tadi, sampai tak sempat jaja nak breakfast
time tengah dok kat surau, mula la kepala ni dok pk macam2 nak makan..
lapar amat rasa, maklumla malam td tak makan

balik je rumah,terus jaja keluarkan daging dan rebus makaroni
maka terhasil lah

Makaroni dengan Sos Spagetti
Biasa2nya jaja makan ngan spagetti tapi gatal2 plak nak makan
dengan shell makaroni ni..
rasanya tetap sama jek...cuma kali ni jaja
gantikan daging cincang dengan daging burger..
hehehhe
malas punya pasal....

Walaupun dah makan menda alah ni as breakfast merangkap lunch
tetappppp jugak jaja kena masak lauk2 biasa
En Zack tu bukannya makan menda2 gini
dah memang tekak melayu la katakan..

Emm...kari ikan maybe..??


10 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

wah beshnye..lapo la pulak rs..huhu...mmm first time tgk macaroni bentuk shell tu..comelnye..hehehe..

Wan_hazel said...

nyam nyam,,,sedap sedap...tapi sos spagetti tak sedap lah...huhuhu...

JaJa'Z said...

macam2 bentul ada kasih..spiral ada..mcm tiub getah ada..mcm batang paip ada..macam elbow ada..hehehhe..rasa tetap sama jek..

JaJa'Z said...

wan: sedap la dikkkk..kau ni..hehhehe

Wan_hazel said...

wan tak suke lah mam kuah spagetti...huhuhu...pelik je ase nye...law bleh letak je kuah sate..huh..nyam nyam..sedap kak...

ibh said...

Waahh..spegetti..mmg sue suka..kat rumah ni..tak bleh buat..kalau buat alamatnya sue sorang ja la yg makan..

honey amour said...

tekak aku memang tak leh nak lalu mende2 spageti nih..uhukkk !!! tp kari kepala ikan ??? jaja pos kan yer..hahahaha

JaJa'Z said...

wan: kalau letak kuah kacang,takde la namanya spagetti dik oiiii

JaJa'Z said...

sue: kat umah ni pun jaja je yg sorang makan..jd nya kalau buat, makan dengan anak2 jiran...

JaJa'Z said...

honey: ayo yooooo..tara makan ka menda gini? rugi2..hehheheh..kar kepala ikan? cari mamak la beb...

Related Posts with Thumbnails