JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 16, 2010

Mai ! Mai ! Mee Kari Semangkok 2 Ringgit !!

Alhamdulillah...
tercapai jugak hasrat nak masak mee kari hari ni
ni dok bantai nasi je , tak lalu dah tekak ni nak menelan
sekali sekala mencari kelainan apa salahnya kan..
En Zack kata ok..maka boleh la jaja teruskan memasak
bukan apa, mamat tu kadang2 nak nasi jugak
really the tekak melayu En Zack ni
Pssttt..jangan bagitau dia ek..
hehheheh


Lepas dekat 45 minit kat dapur
maka siap la

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mee Kari 'Asal Boleh Jerrrr'Walaupun takde tauhu goreng,takde taugeh..takpe!!
menda2 tu tak penting
janji rasanya mantoppppp
pada jaja la..kalau korang makan tak janji la memenuhi selera ke tak yek..

jaja hanya guna ayam ngan udang je sebagai rencah
nak cari kerang..Nan Adooooo!
Ada fish ball, ada tauhu kembong tu..kira jadi la ek..
kita mintak sket panel juri rasa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" TERBAEKkkkkkkk WWOoOkkkkk !!"
En Zack yang kata
bukan jaja yang kata tau!!
hehehhehe

laki je yang makan ?
bini nya mana ??
.
.
.
.
.
.
.
.
Bini nya kena makan sambil online..
baru la ada feeelllllllll.....

Bini sapa la ni ek..
hahahhahahahha
^___~


Selamat Menjamu Mata yek...


16 Beu-T Is Talking:

~anna&anuar~ said...

mee kari pulaaakkkk...sedaaapp nyeeee...

annazanariah said...

alahaiiii... kak jaja..
sedapnya...
kecur dah ni..

A.I said...

kalau tabor ngan kerang lagi mantop!! hohoho

JaJa'Z said...

anna: me kari tak kena masak dalam oven..hehhe..bleh la akak buat..heheh

JaJa'Z said...

annazanariah: apa lagi..cepat2 pi cari mee kari..kang meleleh ayaq lioq..

JaJa'Z said...

AI: tu la pasai..selalu buat ada kerang..tadi cari takde..jd nya guna apa yg ada je..

dieya said...

wah kak jaja... sedapnyaaaaa nampak mi kari itu!!!!

azila said...

waaaa....sonok cuti2 ni leh try mcm2.tp minggu dpn cikgu jaja dah start keje balikkkkkkkk:)

larra said...

wahhh nmpak sungguh mabeles..nk kene bat ni..nanti kita tayang kt jajaz lak yek hehhe

JaJa'Z said...

dieya!...memangggggg sedap pun..hehheheh

JaJa'Z said...

azila: jaja memang tak sabar nak habiskan cuti pun..bosannnn sangat kat umah..otak pun lembab semacam je ni.bley?? hehhe

JaJa'Z said...

larra:wokeh..u buat plak..then tayang kat jaja tau..hehhe

::Azura Rahman:: said...

huh!zack makan x angkat kepala dah.. ekekeke.. sedap sgt laa tu...

sekali sekala tukar selera mmg sedap kan?... lepas ni menu ape plak jaja??? =)

kasih suci said...

wah wah wah.. makin menjadi-jadi menu kak jaja kiter ni ye...

JaJa'Z said...

kzura: apa yg bini dia makan..dia kena makan sungguh2..kalau tak...MOGOK masuk dapur..hheheh

menu apa lepas ni? ishhh...kena pk semula nampak gayanya..

JaJa'Z said...

kasih: hehheh..menjadi2 ek..lawak tul ayat kasih...nak ek..?

Related Posts with Thumbnails