JaJa'Z Latest Stories

Sunday, June 20, 2010

Light2 Breakfast Jer...Dah Nak Gantung Periuk Belanga

Assalamualaikum
Selamat pagi semua..
Dah sarapan?
or dok membongkang lagi tido time ni..
mana la tau kan, malam tadi layan bola sampai ke pagi ke

Benornya jaja ni dah tak saborrrrr nak gantung periuk kuali petang kang
nak pencen kejap dr masak
maklum la 2 minggu direct dah memasak ni
puas dah rasa berhempas pulas kat dapur walaupun masak2 yang simple2 jek..
Ni baru 2 minggu, kalau lagi lama nampak gayanya
lagi teruk la nak memikir masak apa..

Pagi ni just nak sarapan yang ringan2 je
lagi pun jaja nak perabis stok roti yang ada tu
esok lusa dan nak expired
dr terbuang gitu jek, baik la jaja perabis cepat2..idok la membazir kan...
Jaja just buat sandwich sardin jek..
ni ulang tayang gambo hari tu jek..
malas plak rasa nak snap gambo yang sama ulang2 kali
cuma sandwich hari ni jaja mix kan sardin dengan telur rebus sekali
pastu letak mayonis...
Sungguh melazatttttt kan...

Selamat Berhujung Minggu semua...

8 Beu-T Is Talking:

ibh said...

Uiihh!..awal gantung kuali jaja..heee

~anna&anuar~ said...

hhahahahah... kuali jd kura2.. anna nak masak sup ikan ari ni sbb kempunan tgk sup ikan kak jaja....

JaJa'Z said...

ibh: memang tak sabar sangat dah...ketar2 tangan dan nak gantung kuali..

JaJa'Z said...

hehhehe..bagus tu anna..makan sup..bagi montot tu ilang kebas sket dok masuk jamban jek..hehhehe

Sky0ne said...

perghh menggoda betul roti nih...

~anna&anuar~ said...

blurrrppp.. Alhamdulillah.. kenyang dah.. perut puna dah ok skit mkn sup2.. hehehhe..

JaJa'Z said...

skyone: tergoda kah...roti sardin cincai je ni..

JaJa'Z said...

anna: bagus2..sup2 ni bagis untuk lega kan perut yang tengah tak brapa nak ok..

Related Posts with Thumbnails