JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 19, 2010

Mamat 'Superman' Malaysia


Ha! terjerit2 la tu ek..dapat tengok muka Faizal Tahir
Suka bebenor bebudak skang ni dengan 'superman' Malaysia ni

Tak di nafikan Faizal memang mempunyai kumpulan peminat yang ramai
ada yang suka sebab muka dia hensem la
sebab dia nyanyi 'power' la..
ada jugak minat sebab dia ni nampak macho semacam

kalau tanya jaja..emmm
jaja minat Faizal Tahir just becoz of his song
kalau pada 'tuan tanah' tu..biasa2 je la..
tak dinafikan dia ada 'pakej' sebagai artist
berbakat, berilmu,berketerampilan
dan dia memang punya semangat yang tinggi dalam bidang muzik ni
kalau tak takkan nak juga menyanyi wpun tengah bertongkat kan..
sakit2 pun nak jugak perform
lagu2 dia memang superb..
semua jaja dengar sedappppp jer..

.........................................................................
Tapi awat jaja bebel pasal Faizal Tahir plak ni ??
Sebenor2nya...
Jaja tengah dok tengok Konsert Inspirasi Muzik2 TV3 ni
Faizal Tahir tengah perform...
kalau sesapa yang tengok..
korang akan perasan betapa dia meneran suara dia yang serak2 macam orang sakit tu
kat atas pentas
nyanyi lagu 'Selamat Malam' pun dah macam orang meneran sembelit ..
Ntah2 dia memang sakit tekak kot
tapi nak nyanyi punya pasal..dia perform jugak malam ni

Nyanyi2 jugak kan..tapi kalau dah tak sihat
takyah la push sangat diri tu...
kang lagi teruk baru la tahu kan....

Apa2 hal pun..Selamat Berjaya lah ek Faizal...


9 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

baru lepas tgk gak..suara macam dah tak boleh nyanyi..pasni minum air asam 2 balsi la jawabnya..
hikhikhik..btw..i pun minat faizal tahir..

p/s: jaja..i ada email kat u sumtin..:p

JaJa'Z said...

serak kan suara dia honey..macam teruk je dia nak nyanyi..

email kat jaja? wokeh..nanti jaja tengok ok...

kasih suci said...

tgk gak kejap td...balik2 dari pekena roti bom, trus bukak tv...tp awat semacam jek muka faizal tahir tu? huhu

JaJa'Z said...

dia sakit lagi kot..meneran semacam je nyanyi td kan..

Hizami Rahim said...

tu la.
tapi kagum betul dgn kecintaan die kat muzik.
salute him.
;0

::Azura Rahman:: said...

x minat langsung kt mamat nie.. xpecially cara pakaian dia.. tp cam jaja laa.. lagu2 dia mmg sedap2..

JaJa'Z said...

hizami: kagum mmg kagum..tapi kalau menyusahkan diri..tok leh jugak..

JaJa'Z said...

hizami: kagum mmg kagum..tapi kalau menyusahkan diri..tok leh jugak..

JaJa'Z said...

kak zura: jaja pun sama la..minat ke lagu dia je lebihnya..

Related Posts with Thumbnails