JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 12, 2010

Rezeki Semalam Jangan DiBazir2kan...

Assalamualaikum
selamat pagi semua..
Dah sarapan ?
Pagi ni memang blur je rasa nak masak apa untuk sarapan
sambil pandang je dapur pagi tadi
sambil pk apa lagi yang ada dan boleh dimasak dengan mudah dan sedap
nak buat jemput2 udang rasa mcm dah muak je
fikir punya fikir
last2 teringat nasi lebih makan malam tadi yang dok ada lagi dalam periuk
kan semalam jaja tak makan
jadinya banyak la jugak yang berlebih
dari jaja buang macam tu je rezeki...
maka terhasil lah..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Nasi Goreng Cina + keropok lekor
Nyum nyum...
Jemput makan semua..
^__~

6 Beu-T Is Talking:

annazanariah said...

kak jaja ni.. rajinnye..
pos sini sikit lah..
hehehe...

JaJa'Z said...

bukan rajin..kira malas dah tu...heheh..

Hizami Rahim said...

wah.
rajin betul pagi2 makan tu.
haish.
;)

JaJa'Z said...

hizami: bukan masalah rajin..tak nak membazir nasi..

dieya said...

waalaikumussalam (org bg salam wajib jawab kan?)
tak sarapan, terus je lunch kedai mamak. lauk ayam masala dia potong kecik2 so tanpa fikir panjang terus scoop sesenduk. sekali bila makan.. omigod.. ada 3 ketul tongkeng ayam tertonggeng atas pinggan. terus kembang tekak. but like u said jgn membazir, so buang tongkeng2 tu and makan laa yg selebihnya. aiyoo.. i should have taken ayam goreng drumstick, confirm selamat!

JaJa'Z said...

ehheheh..dieya..akak rindu la nak lepak2 kat mamak area kl nuh..dah lama tak buat kejaan gitu ngan en zack..betul tu dieya..lain kali amik drumstic or kepak..sah2 takde tongkeng ayam..jgn membazir..amalan syatoonnnnn tu..hehheh

Related Posts with Thumbnails