JaJa'Z Latest Stories

Friday, June 11, 2010

Penat2 Masak Hari Ni, Alih2 ....


Tak tau la pasal apa
memang tak terasa nak makan nasi hari ni
Last sekali jaja makan, pagi tadi !!
hanya sempat jaja rebat 2 ketul donat je
takkan pasal penat sangat buat kerja kot..
ish selama ni buat kerja jugak..
tapi memang tak terasa nak makan pun
kejap tadi pun just hidang untuk En zack je..
.
.
tapi dalam takde selera nak makan nasi
alih2 bleh plak jaja teringin makan menda alah ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Maggi !!!
( Pic Gugel)
Cepat dimasak sedap dimakan !!!


4 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

cewah.
simple je cikgu jaja mengidam.
megi?
hoho~

honey amour said...

aduhh jaja..napa ko rajin betul hias2 makanan ni..dari tak sedap..jadi sedap tau kita tengok...hurmmm..nak hias jugak la nanti..:p

JaJa'Z said...

hizami: ntah la..yg tu je rasa dapat masuk dlm tekak ni..memang tak lalu tgk nasi..

JaJa'Z said...

honey: honey ni tgk la gambar tu betul2..kan pic tu jaja amik kat google je..maggi jaja sempoi je..apa pun takde..telur pun tak boh..yg pasti dah habis sebungkus maggi masuk dlm perut ni..

Related Posts with Thumbnails