JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 12, 2010

Another Pipi Tembam In My Family...


Assalamualaikum
insyallah malam ni En Zack nak gi main badminton ngan adik2nya
so, malam ni kitorang ke umah mak mertua
sesambil melawat adik ipar yang balik bercuti dr KL
rindu sangat nak cubit pipi anak sedara jaja ni
namanya Afiq..
time ni afiq baru brapa bulan je
skang ni dah boleh berjalan dah
laju lari sana sini
tapi part yang best..tang pipi nya tu..tak menahan tengok....
comel kan...


Yang 'pipi tak brapa tembam' tu pun comel gak kan ?
hehheheh
Nak tengok pipi terbaru afiq?
nanti jaja pi amik malam kang ok..
tungguuuuuuu....

4 Beu-T Is Talking:

~anna&anuar~ said...

alolololoooo... kiutttt miiuuuuutttt nyeeee....

psstt... toto afiq yg kaler biru, bunga kuning tu same la cam umah anna... hahahhahah....

JaJa'Z said...

anna: mujur toto yang sama..kalau anna kata tempat afiq tido tu sama mcm anna punya dulu, pengsan akkkkk..hehheheheh

Lelord said...

hahahhaha comel2...
xkira la pipi tembam or tak tembam..dua2 comeiii

JaJa'Z said...

yang tak tembam tu jaja dah cop dulu..hehhehe

Related Posts with Thumbnails