JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 12, 2010

Tolong Respond Sket Kawan2....


Kengkawan semua...
nak tanya ni
korang semua nampak tak menda alah ni ---------->>
kat side bar blog jaja?
Dah 2 hari tak kuar2 ni..
ke ada something wrong ..kot2 kat laptop jaja je menda
tu tak appear...tolong bagitau jaja sket ek...
TQ




6 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak buang je lah kak...hehe

JaJa'Z said...

hawa: tak sayang molottttt ni...ada ke tak?? ishhh hawa ni...

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala kak..awe tak da mende ni..heheheeh...sebab aritu akak kata bnda ni mcm ada prob jerk..huhu..eh kak ada jugak yg mcm ni tau..bnda tu tak kuar...heheheheh...
~ jgn marah na..nanti comel hilang ~ peace no war...

JaJa'Z said...

hawa: hawa ni memang tak menjawab soalan lagi ni..hawa baca tak entri akak ni..?? akak tanya, kuar tak counter tu kat laptop hawa masa buka BLOG AKAK ni...sbb time akak buka menda tu tak kuar...taku problem kat laptop akak je..

Hizami Rahim said...

tak keluar.
harap maklum~

kasih suci said...

Keluar je time Kasih view akak punye page...

Related Posts with Thumbnails