JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 12, 2010

Rasa Macam Nak Sepakkkkk Jerrr !

Eiiii!!! Geram betul lah
dari siang tadi line internet macam hampeh dot net jerk!!!
nak baca komen pun susah
nak upload gambar pun tak lepas2
ingatkan kat sekolah je line macam tu
ni kat umah pun sama gak!!
GGggggggRRRRrrr!!!
membara betul lah
Rasa nak sepakkkkk je modem wireless tu
Huh!!!

8 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

ahha.
ingatkan nak sepak budak tadi.
;P

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam malam rabu jaja

sabor2 sayang, tarik nafas..hembuss

esok2 okeylah tu...awak pi jer edit pic2 dulu,..esok publish...okey

semoga berjaya jaja yang comel..

::Azura Rahman:: said...

jaja pakai bb ape?.. kzura pakai wimax.. 2-3hari ni mmg slow cam siput b***... geram je.. bayo dh on time.. tensi tensi..

JaJa'Z said...

kak ayu: takde mood dah nak edit2 gambo...kang semua gambo jd masak..nak pass kat En Zack plak laptop ni..mlm2 turn dia.ekekke

JaJa'Z said...

kzura: jaja guna strimyx..ada musim2 gak..time slow,seminggu dok slowwww jer mcm siput sedut..kalau ok..ok jerrr..kat sekolah lagi la hampeh..loading sket punya lambat..

kzura: lawa la kek upin ipin tu..

penahatiku83 said...

sabar2... =) hehehe

JaJa'Z said...

penahatiku: sabar pun sabar gak..tapi lama2 geram jugak..

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

Related Posts with Thumbnails