JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 12, 2010

Tolong Jaja Pleaaaasssseeee .....

Time2 macam ni mula la buntu kepala otak nak pk
Next week on monday kat sekolah jaja
buat sambutan Hari Guru
macam biasalah, sah2 ada acara exchange hadiah dikalangan guru dan staff
tahun ni budget untuk hadiah bawah RM20
Apa la benda yang jaja nak beli
Buntu..buntu !!!!
Blogger2 sekalian..tolong jaja pleaaassseeee
tolong bagi cadangan hadiah apa yang sesuai dengan budget RM20
dan boleh diterima oleh cikgu pompuan or laki
Apa ek??

23 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

budget bawah RM20 tu banyak jajaz...
kalau abg eq pergi je kedai RM1.99...
macam-macam ada...
siap ada baki lagi nnt...leh makan McD..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

before ni akak bagi ape dah? ala kak bagi buku pun blh..ape2 buku lah...huhuhu

penahatiku83 said...

ape eh?? bagi jam dinding... hehe... takpun kan sis... set hiasan dinding... =)

notti netti said...

salam kenal:)

hmm cikgu pompuan kasik jer brooch
cikgu lelaki kasik jer mug tulis 'selamat hari guru'
dah.

Kniedaz said...

betul kata abg eqbal..g je kat kedai RM2 atau kedai RM5..macam2 ble beli..kniedaz pun tgh cari hadiah untuk Family Day... ^_^

JaJa'Z said...

abang EQ & Kniedaz: cadangan yang bagus..kat sni pun ada kedai RM2..

JaJa'Z said...

hawa: buku? akak rasa macam tak happening je..buku tu bagus..tapi maybe tak brapa nak kena kot..

Mamamya said...

btl2..kata kniedaz..kat kedai RM5 tu ada mcm2 pilihan jaja.. ada vase,bunga2 kristal ( yg x ori la tapi),bowl yg cantik2 pu ada....rasanyer cikgu lelaki pun blh jer terima hadiah mcm tue....utk hiasan kat meja ker.... ;)

Nur Hawa Mohd Zin said...

erm..ape ek..lau awe bg ckgu biasa bagi mug,bunga,kek,set cawan...huhu

Syue Mustafa said...

Set alat tulis pun boleh. Beli pen yang banyak-banyak colour tu. Takpun frame gambar. Boleh letak atas meja. Yang lagi afdal, Jaja bagi ler "mari membuat blog bersama Jaja". Tolong buatkan blog untuk diaorang, nanti bertambah kawan blogger jaja kat sekolah....

dieya said...

had similar game at my office awal tahun ni, sempena new year. mcm kata commenters lain, ramai yg beli bara kat kedai 2 ringgit.. mug, vase, bowl, payung, food container, magazine holder etc.

tapi personally, yg paling dieya suka - chocolates! campur2 different types of chocs, letak dlm balang kaca (beli kat kedai 2 ringgit kot), ikat dgn ribbon. sapa yg dapat boleh letak balang tu kat atas meja, boring2 buat keje rasa lapar boleh makan coklat. bila org tanya.. eh best meja u ada balang coklat, jawab laa.. ohh ini yg si polan tu bagi masa exchange gifts hari tu.. so org yg bagi tu everytime dengar sengih sampai telinga :-)

JaJa'Z said...

@notti netti hadiah satu je...tu yg kena cr sesuai untuk lelaki and perempaun..

JaJa'Z said...

dieya: excellent idea..!!! bleh bawak ke tengah ni...

JaJa'Z said...

netti; hadiah satu je..sbb tu nak cr yg sesuai utk laki and pompaun

JaJa'Z said...

syue: cadangan yg bagus gak ..bleh diaorang guna alat tulis tu kan..

JaJa'Z said...

mamamya: idea yg bagus gak..kena gi melawat kedai rm2 ni nampak gayanya...

JaJa'Z said...

hawa: mug tu rasa dah biasa je bagi...

Roronoa Zoro said...

zoro rasa buku tue mmg dah sesuai la.. maksudnya bukan buku yg biasa punya.. tapi bulu tulis atau catatan yg nmpak elegen gitu.. yg macam ala2 diari.. baru nmpak professional.. hehe..

kella said...

hye... slam kenal ya kita datang dari rumah kak Ayu.. siti rohayu..

JaJa'Z said...

zoro: bleh je nak bagi buku..tapi kadang2 terpk takut diaorang tak baca..buatnya dapat buku kat tukang kebun sekolah ke..takut terbiar...

tapi kalau ada yang sesuai..bleh gak kan..

JaJa'Z said...

hai kella..thanks for coming ok..

Lelord said...

lela suke ngan idea dieya

JaJa'Z said...

lelord: jaja pun suka gak..hehheheh

Related Posts with Thumbnails