JaJa'Z Latest Stories

Friday, May 7, 2010

Penat tu BUKAN alasan !!

Ingatkan bila dah penat tlg angkat2 barang and kemas umah
boleh la 'ngendeng' ngan En Zack
nak mintak excuse tak nak gi gym petang tadi
JANGAN HARAP OK!!
takyah la gatal2 nak buat muka seposen kat En Zack
cakap..'abang, macam penat je..leh tak tak nak gi gym'
sah2 akan dapat jawapan macam ni
" dah tu bila nak kurus? smalam dah skip tak gi"
So, dengan muka 'toye'
melangkah lah jugak kaki ni ke gym dalam kul 3.30 ptg tadi
takpela..untuk jaja jugak kan..malam kang bleh rehat sepuas2nya
.
.
Kul 3.45 ptg maka tercongok la jaja kat gym tu :p
layan la gambo2 jaja kat gym petang td ek
nak menaip pun dah tak larat ni...




Dapat la burn dlm 500ckal hari ni
berpeluh sakan dah time ni


Mr Universe pernah dtg kat gym ni ari tu
tapi syg tak sempat jumpa
bergambar kat autograf dia pun jadi lah kan
.
.
.
Tapi gi gym petang tadi jaja bawak sekali anak jiran sebelah umah
dah lama dia dok ushar jaja gi gym
saje je la ajak dia
dah kebetulan hari ni cuti kan
ni kali kedua jaja bawak miza ke gym ni
suka kemain minah ni
segala menda dia nak try :p
Ni part jaja paksa Miza buat workout
soh dia cycling ngan lari sampai cecah 100ckal
berjurai2 peluh minah ni




hampir dua jam jugak kitorang kat situ
sambil bersenam sambil ber'posing2'
nak2 plak time ni takde orang laki pun yg datang
lagi la bebas nya kitorang
.
.
Lepas kul 5.45 ptg kitorang pun terus blah balik cepat2
sebab nak makan 'colekkk' lagi !!!
En Zack amik seplastik mangga apple kat umah mak dia pagi tadi
macam tau2 je bini dia ni suka makan mangga
^_^


8 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wow..
jaja..syoknya dapat gym....ayu dah ada 2 bulan cuti...umai tak ada yg nak jaga...alahai...

JaJa'Z said...

kak ayu; bawak la umai gi gym sekali..apa salahnya..

Hizami Rahim said...

wakakaka.
seronok tengok.
huhu.
entah bila nak pergi.
;(

JaJa'Z said...

hizami: takyah gi lah..awak kan dah macho..hehehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

senam lebih ke posing lebih kak> heheheh...gud luck...chaiyok!!!

Lelord said...

pheeweett jaja dh kurus la (kata2 semangat okey)

muhahaaa best2 zaman blajo jek dulu g gym, zaman skang dh x gi

JaJa'Z said...

hawa: sebab orang takde..tu yg berani nak amik gambo.kalau tak segan la..

JaJa'Z said...

lelord: mana kurus lagi..dok gedabak lagi ni..

Related Posts with Thumbnails