JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 8, 2010

Masih Tak Berehat Sepenuhnya :(

Assalamualaikum
Dasyat..dasyat...!
hari ni pun blah malam baru jaja dapat menjenguk blog
adoiyai ! penat sangat rasa badan ni
nak kata buat kerja teruk sangat pun tak jugak
pagi tadi jaja ke gym macam biasa
basah kuyup satu badan sebab hari ni jaja bantai buat
senamrobik kat gym
kul 2 ptg plak jaja dan En zack ke umah mak dia lagi
hari ni jaja tolong anak sedara jaja kemas2 bilik dia
anak dara sorang tu seronok kemain dapat satu set barang2 warna pink
untuk bilik tido dia
lepas dua jam kat sana, baru la kitorang balik
singgah makan kat kedai je, memandangkan hari ni dapur tutup :p
yang menambah tak selesa sebab hari ni jaja rasa
cuaca terlalu panas
masa kitorang makan tu sambil makan sambil mengesat peluh
amat la tak selesa...time tu terbayang la..
kalau la dapat mandi air terjun kat best..sejuk je air
air tangki kat umah ni pun dah hangat semacam..
lepas mandi pun berpeluh2
time jaja menaip ni pun dok panas jugak padahal dah malam
bila la nak dapat pasang 'aircond' ek?
" Bleh En Zack ?? "

10 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

ahha.
tahu takpe.
lepas mandi pon boleh nak berpeluh.
fuh.
panas betol skrg ni.
;)

eqbalzack said...

sket ari lagi tau2 en. zack dah pasang air cond kat umah...hehe

JaJa'Z said...

hizami: jangan kata lepas mandi je yg berpeluh..sidai kain, siram pokok, gi buang sampah..semua berpeluh..hari ni siap 4 kali mandi dah..

JaJa'Z said...

abang eq: En Zack takkan pasang sebab dia alah aircond..sbb lelah..nak buat macam mana..nasib badan..dapat bini berlemak sana sini.hehhehe

~anna&anuar~ said...

meh3... dtg umah anna... ni tgh bselimut dlm bilik.....

p/s: cuaca mmg panas skrg ye... dgn kak jaja yg suke b'gym..harusla ber'econ' ye....(sile aprove ye en zack)

JaJa'Z said...

ish..jeles..jeles.....! takkan approve punya..sebab dia lelah..hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hari ni panas betol kak ek? kat melaka pun..kipas cam tak rasa, mandi pun panas agi..dah lah kat umah ni ais..mmg tak da..so minum air suam jerk..huh

JaJa'Z said...

hawa: betulll..hari ni rasa panas amat2..tak menahan akak ni..dok buka peti je togok air sejuk..

Nur Hawa Mohd Zin said...

panas dia lain mcam, tp kat belah kl hujan lebat plak...huhuhu

JaJa'Z said...

tengah hari td ada hujan..tapi hujan panas..air hujan pun tak sampai semangkok kalau tadah pun.hehhe

Related Posts with Thumbnails