JaJa'Z Latest Stories

Thursday, May 13, 2010

Pannaz !! Pannaz !!!

Assalamualaikum
malam ni boring bebenor rasa
nak buat entri pun, idea plak 'kering'
google punya google
alih2 terbuka la satu website ni
tapi lepas tengok website ni mula la rasa menyesal
perut jaja ni yang tadi ok jer, dah rasa lapar plak...
Jom kita layan makanan2 kat Pannaz Restaurant

pada sesapa yang dok berdekatan Damansara,
bleh la terjah makanan kat kedai ni esok tau
Restoran ni terletak kat :

LOT G-8, GRD FLR, JLN PJU 8/3A, D19 DAMANSARA PERDANA, BANDAR DAMANSARA PERDANA, PETALING JAYA, MALAYSIA
.
.
Jom kita layan makanan2 yang ada kat Pannaz
( dah ala2 jln2 cari makan je plak :p)
STARTER
Dari kiri(atas): Grill Chicken Salad,Chunky Potato Chip With Cheezy Dip
Kiri(bawah); Fresh Garden Salad, Sauteed Button Mushroom
.
.
MAIN COURSE
Atas: Chicken BBQ
Kiri(bawah): Fisherman'S Platter, Grilled Snapper Fillet With Lemon

Kiri(atas): Nasi Ulan With Grilled Chicken, Grilled Chicken Chop
Bawah: Trio Meat Platter
.
.
Kiri(atas): Beef Burger, Chicken Burger
Bawah: Grilled Pita Tuna
.
.
MINUMAN

Kiri(atas):Citron Presse,Freezy Rebina Longan,Mojito Mint
Kiri(bawah): Sexy Blue,Vanilla Milkshake, Virgin Mary
.
.
DESSERT Kiri(atas): Banana Split,Warm Chocolate Cake
Kiri(bawah): Fresh friut Platter,Spicy Sauteed Tiger Prawn( ni bukan Dessert ek :p)
.
.
MENU ALA-CARTEkiri: Stir Fried Chicken,Mushroom Fried Rice
.
.
Menarik kan?
Harganya pun bleh tahan gak la
So, pada sesapa yang teringin nak merasa makanan2 kat Restoran Pannaz ni
bleh jenguk2 kat peta ni
Dan juga pada sesapa yang berminat untuk tempahan,
Restoran pannaz pun ada sediakan perkhidmatan catering

Tel : +603-7710 0099
Tel : +603-7710 1091
Email: annaz@pannaz.com.my or
Email: msibiznet@yahoo.com
.
.
Selamat menjamu selera okey...
All Pic credit to


15 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wow.
panas pulak tekak tengok air tu.
wow.
;)

JaJa'Z said...

hizami; apa lagi...pi la try secawan...

Syue Mustafa said...

nampak macam sedap....

JaJa'Z said...

syue:bukan macam lagi dah..memang sedap..

Lelord said...

adehhhh nyesal masuk umah jaja...
lapaq!!!!

Lelord said...

gigil anak tekak

ChiLaBaey's said...

Dekat jer dengan rumah... hari2 lalu kat restoran tu, tapi tak pernah singgah... hehehehe :)

JaJa'Z said...

lelord: hehhehe...lapar yer..anak tekak yg gigil takpe..jangan anak mata..hehhe

JaJa'Z said...

en chilabaey's: pi la try..then bleh citer kat jaja plak....

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnye kak jaja'z,,,air tu sungguh menyelerakan anak tekak ni...

JaJa'Z said...

tau takpe time dahaga tgk..tak tahan betullll

Nur Hawa Mohd Zin said...

panas...panas..minum plak bnda alah tu...pergh!!! nikmtnye kak

Mamamya said...

adoyaiii...jaja.. ingat kan n3 black-out ke apa tadik....rupanyer b'mcm2 makanan yg mmg bikin 'panazzzz' tekak nih....dah le pening2 ni.... aisehhh...jauh lak tuh nak pi...sian 'bby' dalam perut ni jaja....camno nih.....hehehehehehe......

JaJa'Z said...

hawa: kalau dapat pi best kan hawa...tapi jauh la pulokkkkkk

JaJa'Z said...

mamamya: alamak..camnor ni??? nampak gayanya kena ajak en komando la...kang kempunan puas plak..

Related Posts with Thumbnails