JaJa'Z Latest Stories

Monday, May 10, 2010

Minah Tembam Dalam Keluarga Jaja'Z :p

Korang semua ingat lagi ngan muka minah tembam ni ?
jaja pernah keluarkan entry pasal dia
Ni lah Fatin..anak saudara jaja
anak kepada adik jaja yang kedua
skang ni dok kat Seremban
lama dah tak jumpa fatin..last jumpa pun time raya hari tu...
.
.
Semalam jaja godek2 kat FB , alih2 terjumpa la dengan
gambo2 dak fatin yg makin tembam ni
Jom kita layan...
makin pandai posing dak tembam ni
rasa nak gigit2 je pipi dia
kalau dia makan..kussss semangat...semua dia nak bedal
Buat muka ala2 cute tak sudah...hehhehe


Ni gambar diaorang kat Genting hari tu
mama ngan adik dia keding je
korang rasa dari mana dia amik gen tembam ni ek..??

Jaja rasa dari bapak dia la tu...
adik jaja tu, lepas kawen ni..makin membiak2 badan dia
dulu kurus melidi je..ahaksssss...
.
.
Rindunya kat Fatin Ngan Hadi
Korang rindu aunty jaja tak ?????



7 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

comelnye kak..mmg makin menembam..cm nak picit2 jerk..

Lelord said...

muahahah kalau digandingkan ngan anak mamamya mmg sesuwei ni

Mamamya said...

huahuahua...lawak la ko lelord...tpkan td baru timbang damya dah 30kg...waduhhhhh.....skrg ni selera makan mmg x blh nak tahan,baru pukul 11 dah bising..."mama...kakak laporrrrr" sambil gosok perut dia...huhuhuhu.....

Lelord said...

pehhhh najlaa separuh dr berat damya pun x sampai

JaJa'Z said...

hawa: akak nak gigit2.hehhe

JaJa'Z said...

lelord: mya,fiqa & fatin...bergabung..meletupppppppp!!!

JaJa'Z said...

mamamya: jaja rasa fatin pun berat lebih kurang mcm tu gak..ntah2 dah lebih..hari tu kea warning ngan doc pasal berat badan lebih2 sangat..takut makin besar kang bahaya plak..

Related Posts with Thumbnails