JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, May 11, 2010

I'm Soooooo Not In Mood :(

Assalamualaikum
Ingatkan semalam je mood tak berapa nak ok..
rupanya sampai membawak ke hari ni
asal gi sekolah je..terus mood tu hilang
masuk je bilik makmal ni..mood terus down
mana la nak cari mood ni ek??
tak semangat betul rasa
Kelas pagi tadi plak bebudak ni dah start buat hal
masuk lab buku teks tak bawak
perangai sorang2 macam bebudak tadika
hanginnnnn je rasa :(
Penat dah nak jerit2 ngan diaorang ni
dah Ting 5 pun perangai sama mcm tu jugak
kalau macam ni la selalu...yang takde darah tinggi pun
bleh jadi ada...
Adoila.....mana la nak cari mood ni..
kengkawan blogger...bagi mood sket kat jaja ni :p

11 Beu-T Is Talking:

Kniedaz said...

Mancabar jadi cikgu sekarang ni..cheer up Jaja'z..ingat benda2 best...bagi naik mood

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe rasa mood akak ada tertinggal bawah meja makan kat umah ko...cube balik amik..heheheh

~ normal kak, agi kite hangin lagi tu lah dia nak cabar kite = pengalaman ketua pengawas ~

ChiLaBaey's said...

Jangan moody sangat... Nanti tak ikhlas mengajar.... Ambil angin kat luar kejap, lepas tu rotan muntut diaorang... Gurau2.... Jangan marah yer... :)

JaJa'Z said...

kniedaz: kita mmg semangat selalunya..tapi perangai2 diaorang yang buat kita down...

JaJa'Z said...

hawa: kalau akak balik..tak datang sekolah dah....hehhehe

JaJa'Z said...

En Chilabaey's: diorang ni dah kebal dah dengan rotan jaja..tak takut apa pun..diaorang tak kisah pun cikgu nak marah..paling kurang pun cikgu marah or rotan...pastu buat muka seposen je...

tak tau la ajar tu dah jd ikhlas ke tak..walaupun niat mmg ikhlas..nak bagi diaorang berjaya,jd orang berguna..tapi diaorang pk seronokkkk je...

ChiLaBaey's said...

Takpe... Itulah resam mengajar.... Saya dulu pun mengajar juga tapi student lingkungan 17-ke tua... lagi susah nak handle... kalau nak handle kena handle with care... :)

JaJa'Z said...

En Chilabaey's:kih kih kih..handle with care?? fragile ke??

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehe..kalu dah balik awe pun malas nak kuar balik..dah melekat kat umah

JaJa'Z said...

hawa: tau takpe..hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

tapi arini syes ari tak da mood kot...awe pun tak da mood, bosan jerk..huhuu..apo nak buek tak tau

Related Posts with Thumbnails