JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, May 11, 2010

Tengah Layan Mood Yang Hilang.....

Bila mood dah takde...
mula la mengarut dok posing sorang2 dalam bilik ni
kena cari kerja ni...kerja apa ek nak buat ??
Okeh!!!
Nak settlekan buku rekod mengajar
.
.
.
sabtu ni ada program 'masak dalam hutan' kat sekolah
oleh bebudak badan2 uniform
Masak nasi dalam buluh, masak ayam 'pangsuh'
masak telor dalam tanah liat,buat roti pintal kat kayu
nampak gayanya kena kerja jugak la on weekend
dan tadi dapat lagi satu berita tak berapa nak menarik...
hari ahad ni semua cikgu2 kat sekolah jaja WAJIB
hadir ke UMP untuk Sambutan Hari Guru Peringkat Kebangsaan !
kalau tak gi..kena buat surat tunjuk sebab!!!
Adoila...hari ahad tu HAK kitorang la nak cuti !
7 hari seminggu kena kerja minggu ni....
JANGAN mengeluh JAJA!!!
Kita kan 'Yang menurut perintah'

8 Beu-T Is Talking:

ChiLaBaey's said...

Janji dapat release tension sikit2 tu kiranye dah oklah tu.... Jangan senyum atau sengeh sorang2 sudah... nanti orang lain cakap apa pulak kat Jaja.... :)

JaJa'Z said...

@ChiLaBaey's

jangan risau..bilik ni bercermin gelap...sengeh sorang2 pun orang kat tak nampak...hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

Chaiyok kak jaja! Chaiyok kak jaja! bayangkan awe jadi pom pom gurl bg semangat kat akak...heheheh

nak wat camne, dh arahan..dulu time jd pelajar blh jer nak poteng sambutan haru guru...heheh jahatkan

JaJa'Z said...

hawa: anak nak bersorak sama pun takde mood...heheheh

student lain la..nak monteng pun takde hal..ni kerja...adoilaaaaa...sian en zack kat umah sorang2..

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala kak, buat mcm awe..g tunjuk muka pastu duk belakang2 then bile rehat balik...hhhehe...ajak en zack lah..hehe

~anna&anuar~ said...

masak nasi dlm bulu?? tertinggal H kak jaja.. cepat edit.. kang ade lak salah tafsir.. hahahahaaaa...

JaJa'Z said...

akak edit dah..hehhehe..anna bab2 bulu ni cepat je nampak ek..ekkekekke

JaJa'Z said...

hawa: bawak en zack?? tak kuasa la dia nak gi..hehhe

Related Posts with Thumbnails