JaJa'Z Latest Stories

Saturday, May 15, 2010

Makcik Jual Ubat Tayang Buah Da*a !!!

Assalamualaikum
Korang ingat tak lagi pasal makcik yang jual ubat ari tu ?
alahhh..yang cakap muka En Zack mcm muka
pelakon Mustafa Kamal tu
tapi kali ni bukan jaja nak citer pasal makcik tu....
tapi kisah pasal makcik jual ubat2 tradisional yang lain plak
.
.
Petang tadi masa jaja dok lepak2 sambil layan blog
alih2 datang la sorang makcik ni bagi salam
tengok dari gaya pakai baju kurung, bawak bag plak
sah! makcik dtg nak jual ubat
Sliding door plak terbuka luas, nak tak nak kena la
jawab jugak salam dia
Tanpa dipelawa makcik tu terus masuk ke ruang tamu
.
.
"Mokcik mari nak jual ubak2 ni"
orang Kelantan jugak gayanya
jaja pun jemput makcik tu duduk...
dalam hati jaja malasnya nak layan,tapi kena bersikap nice la
biar tak nak beli pun ,tapi kena la sopan santun gak
Dia pun start la buka bag 'magic' dia tu
dan kuarkan la ubat2 yang dia jual
" Anak ni takdok anok lagi ko? senyak ja rumoh ??"
"takde lagi"
jaja menjawab
kenapa soalan ni jugak yang ditanya dulu,DANG!!
.
.
sebab malas nak pjg2 crita, sbb tak nak beli pun
" takpe lah makcik, saya memang makan dah ubat hospital,tak bleh campur2 ngan ubat tradisional"
jaja 'terpaksa' kelentong
" takpo2..ubak ni pon bleh jugok makee..ado orghe tu make 2 bule..
teruh ja bulih anok"
adoi laaa
"takpe lah makcik, saya tak berani la"
jaja menolak dengan hormat
" Kalau gitu apo kato anok amik ubak tegangkan buoh dado ni"
makcik tu hulur satu botol ubat tegangkan payu dara kat jaja
" anok sapu jah..tengok macam mokcik ni.."
sambil dia selak baju dia..selak bra dia..dah terjojol la buah dada dia!!!!!!!!
MASYAALLAH !!!!!
jaja plak jadi segan
" Cuba awok raso pegeee..tegang jah"
YA ! ALLAH !!!
giler ke apa makcik ni...
" tak pe la makcik"
jaja dah tunduk2 dah time ni
Mujur la time ni En Zack tido dalam bilik
kalau tak?? adoi la.....
.
.
Kalau ya pun nak jual ubat, kenapa sampai nak tunjuk2 buah dada segala
walaupun sama2 perempuan..semua tu tetap aurat
walaupun dia bahasakan diri dia makcik,jaja rasa umor dia
dalam lingkungan akhir 40-an je..
dah tu, takkan tiap2 rumah dia gi nak kena selak2 jugak...
ish..macam2 gelagat manusia ni...

14 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wakakaka.
ada jugak eh?
aiyoh.
bahaya betol makcik ni.
ahha~

dieya said...

omigod.. saiko nya! nak termuntah pun ada! next time kak jaja sliding door rapat2.. takut nanti mak cik flasher datang lagi.. buat aksi lebih mendebarkan.. naya!

lemongrass said...

Muahahaha...
Cayalah marketing strategy Makcik tu, siap tunjuk proof lagi! :-D

JaJa'Z said...

hizami: wah!!! laju je ko dtg bagi comment ek..hehhehe..memang bahaya tul makcik tu..

JaJa'Z said...

dieya: akak tutup pintu grill je..sliding terbuka just tutup ngan langsir je..satu lagi..pintu pagar terbuka..tu yg laju je dia masuk..nak muntah akak lepas tu..lucah betullll..

JaJa'Z said...

kak LG: ekekeke..tunjuk proff yang tak brapa nak caya sangat..lain la kalau 'mekar terletak'! heheheh..tah2 pakai push up..ekekekke

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh!!! brape byk umah dah dia pergi dok tayang...mmg tak tau nak cakap pe lah...kalu awe un terkejut kak..huhu

JaJa'Z said...

hawa: tak tau la kat umah lain dia tayang ke tak..kita plak yg jadi maluu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja.........

adus ayu malu..

JaJa'Z said...

kak ayu: jaja ni lagiiiiiii la malu..biar sama2 pompuan pun..tidak!!!!

kasih suci said...

mak aii...x malunye makcik tu...eeeee.....

JaJa'Z said...

kasih; tau takpe..macam tu punya orang pun ada..

Roronoa Zoro said...

hmm.. makcik tue bukan mahram.. jadi aku rasa aurat adalah keseluruhan tubuh kecuali tgn muka dan kaki kan?

hmm.. promosi punya pasal.. isk3...

JaJa'Z said...

zoro: makcik tu kan pompuan..so, kalau dengan jaja..menda tu tetap dikira aurat..

Related Posts with Thumbnails