JaJa'Z Latest Stories

Saturday, March 8, 2014

Quick Update...

Assalamualaikum...
hah! bukan senang tetiba kul 1.30 pagi bantai update blog plak dah..
kes mata tak ngantuk la ni..
mujur la dalam draft dok ada senarai entry menunggu..
jadinya meh la jaja update serba sket...sesambil nak tunggu mata terkulai layu semula...

Sebenarnya mood nak update blog memang jatuh merudum..
menda nak cerita nya memang banyak but nak mengarang tu..alahai...
memang bercinta sangat2 la...
jaja dok buka tutup buka tutup draft2 yang ada...
rasa mcm nak update but end up klick button close jer...
haishhh..sangat2 mood tu tak ada...

Banyak cerita n peristiwa2 yang jaja nak kongsi sebenarnya...
antaranya cerita jaja ke kem cempaka bawa bebudak berkursus
pastu cerita pasal mesyuarat PIBG..pastu cerita pasal ceramah agama
yang buat kat taman jaja ni..siap panggil Ustaz Haslin Bollywood n Ustaz Badlishah lagi tu...
pic memang banyak...rasa macam nak tunjukkkk semua kat uolss...
tapi bersabar lah banyak2 yer...
ada kelapangan,mood dah mari..nanti jaja kongsi kan cerita tu semua yer...

So sebelum menutup tirai utk malam ni...meh jaja tayang menu breakfast jaja 
tah berapa minggu yang lepas dah...
korang jangan mintak plak...dah lama menu ni jadi baja..hehheheh


Meehun tomyam goreng...
menu simple n sedap dimakan...


Nak resipi..bleh klik kat side bar blog jaja ni yer...
semuanya ada..hehehhe

Till then...tata :)

1 Beu-T Is Talking:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts with Thumbnails