JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, January 15, 2014

Body Shop..The Latest Collection perfume

Awal tak awal..tahun ni jaja dah mula bedal minyak wangi lagi..
yang beli tahun lepas pun berbotol lagi blom guna...
haishh...nak buat macam mana kan...memang jaja btl2 addicted dengan perfume2 BS ni..
pantang ada keluaran baru kompem2 tangan ni memang gatal nak membeli jek..

So, presenting collection perfume BS terbaru yang jaja beli


White Musk Smoky Rose

Bau memang wangi dan lembut jek..
kalau wangian white musk ni memang jaja suka..
dan yang paling suka semestinya lah white musk classic..
dari zaman sekolah lagi jaja memang minat bau white musk classic tu..

Untuk White Musk Smoky Rose ni ada 30ml dan 60ml
utk EDP kalau tak silap jaja 30ml RM95
yang jaja beli ni EDT 30ml harganya RM75
tapi sayang time beli tu takde plak promosi apa2..kot2 la dapat murah sket kan..
tapi takpe lah..
bila dah suka dan rasa mampu nak beli..bleh la kita amik sebotol..

Dan semalam cuti sempena Hari Maulidul Rasul..
jaja decide utk kemas and cuci botol2 perfume yang dah bersawang2 dlm almari tu..
rasa macam sket jek..skali bila dah dikumpul...


Amik kau....
setambun rupanya perfume2 jaja..suka plak tengok sbb warna warni botol nya..
hehhehehhe
tu pun ada jaja dah buang dua tiga botol mana2 yang mmg dah habis..
style jaja and En Zack bila perfume tinggal sket jek , kitaorang akan stop guna and 
amik perfume yang lain plak..
selalunya just tiga empat botol jek yang display kat atas meja solek jaja..
bila dah habis, kita simpan and amik yang lain plak..
sayang jaja nak habiskan terus esp perfume2 yang limited edition...
dan semalam baru gak perasan ada tiga empat botol yg masih dok dlm kotak lagi..
hehehhehe
main beli tapi simpan..tu lah padah nya....

^___~




4 Beu-T Is Talking:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

yg tak pakai tu meh sini hadiah kat akak, hehehe

JaJa'Z said...

SK..hahah, akak orang yang ke 7 ckp macam tu..hehehhe

KakNi Sihat Cantik said...

wow... banyak nyer koleksi... sy mmg x de sebegitu byk sbb asyik beli jenis yang sama jer... hahahah... dah bertahun dah tak tukar2 lagi

Ruzana Ibs said...

Wowzez byk betul perfume BS.
best tak yg white musk smoky rose? Nak try gak lah.
Btw.. your blog ni sgt intersting. Akak sampai ke yr blog sebab cari testi produk simplysiti.
Sekrg pakai lagi ke simplysiti? Atau dah tukar yg lain?

Related Posts with Thumbnails