JaJa'Z Latest Stories

Monday, July 16, 2012

Tak Sihat....

Alhamdulillah, selesai jugak sukan tahunan untuk tahun ni...
and gara2 jadi pengadil semalam, berpanas dr kul 9 pagi sampai ke pukul 1 ptg..
last2 balik sekolah semalam terus badan jaja menggigil2 kesejukan..
dan terus je demam....
panas kemain badan jaja...

Mujur la hari ni sekolah jaja cuti peristiwa..
at least bleh la rehat2kan sket badan ni..
and today demam dah kurang sket..but perut plak tak berapa nak molek..

Setakat ni rasanya dah dekat 10 kali jaja ulang alik ke toilet dr malam semalam..
lembik dah rasanya badan ni...
segala isi perut semuanya keluar...nak makan pun tak lalu...

Harap2 sembuh la by tomorrow...
tak selesa betul rasanya kalu gi kerja dengan badan tak sihat....

bila dah sihat sket nanti...
jaja akan update story pasal sukan sekolah jaja yek...

6 Beu-T Is Talking:

Messy Mummy said...

Get well soon kjaja. take care!

Mamamya said...

semoga cepat sihat yer jaja... kebelakangan ni jaja asyik x sihat jer... penat sgt agaknya...

KakNi (CikNi Ahnie) said...

Jaja, semoga cepat sihat ye... murid2 mu merindui mu... kah kah kah...

JaJa'Z said...

MM..tq dik..

JaJa'Z said...

Kak Lieya..akak pun perasan ek..thanks kak..doakan jaja cepat sembuh yer...

JaJa'Z said...

KakNi..bebudak ni kalau tau cikgu tak datang..mau lompat bintang terus jadinya...

Related Posts with Thumbnails