JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, May 29, 2012

Mengidam Pizza...

Waktu kejadian....area dalam minggu lepas la...
kemain lagi tekak jaja ni mengidam plak nak makan pizza...
lepas pow sket duit kat En Zack..jaja pun laju je lah ke Giant...

Jaja ajak Miza ngan Nina teman sekali..
En Zack?
Dia dok umah je la...nanti jaja tapaukan jek..
ekekke
takde lah..En Zack ada kerja kena buat..so, dia suruh jaja ajak bebudak ni temankan..
lagi pun dah lama jugak kami tak keluar bertiga..
seperti orang mengantuk disorong bantal...laju je bebudak ni siap..
nak gi makan la katakan..ekekke

Minah over.... :p

Cik Jaja yang cute and Nina yang bertaik lalat sebijik... :p

takde keja gi susun duit baru...Miza punya kerja la ni..
sebab lama sangat tunggu pizza tak sampai2... 

Untuk kali ni jaja amik set pizza...sekali dengan air, sup dan bread stick..
pastu nak try menu baru kat pizza...
banyak plak pilihan best2..sampai tak tau nak pilih yang mana satu...

Bertiga bersatu ...

bread stick...

Platter baru..pebret platter...
ada cross fries..ada chicken mushroom wrap and drummet..

sup of the day..chicken sup...

chicken mushroom wrap ni nice la..
ada chicken salami and blah tgh ada mushroom...

drummet baru ni pun sedap jugak...
ada rempah2 sket..

minah yg tak sabar2 nak makan...

Chicken supreme pizza...
amik yang regular pizza jek..sebab dah tau punya lah..memang tak habis..

minah ni gedik sungguh posing...

pebret jaja...baked meatball in carbonara sauce..

Muka orang yang lega dapat makan pizza...

si Nina ni memang over tau..berpisau garfu bagai time makan..
pastu lambat nak dapat makan...ngada2 tau...:p

semulajadi over..
hahahahha

Secara overall..alhamdulillah..memang kenyang sangat2 makan..
sampai sengkak2 perut lepas tu..
mujur la Pizza Hut kat Giant ni dah upgrade sket servicenya..
kalau tak..sebelum2 ni rasa macam nak maki hamun jek pekerja2 kat situ...
service memang hampeh....

selepas 30 min...

L.I.C.I.N 


6 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

akak dah lama x pi makan2 kat pizza..sambut anniversary nnti blh la ajak kmdo pi makan kat sini...

::Azura Rahman:: said...

dap dap dap.. lama jgk x makan.. last makan masa dgn jaja aritu.. tgk ombak rindu.. huhuhu.. mengidam jugakkkkkk!!!!

dieya said...

gambo last tu tipuuuuu!
tak licin pon.. dalam tray tu ada pizza lagik.. cepat habiskan!

JaJa'Z said...

kaka lieya..ajak jgn tak ajak kak..byk menu2 baru..sedp2 plak tu..sure anak2 pun suka..

JaJa'Z said...

kak zura..maknanya kena kuar lagi lah kan? kita hari tu pun tak makan gak pizza..masing2 layan spagetti..hehhe

JaJa'Z said...

dieya..yang lebih tu sebenarnya nak suruh budak waiter tu tapaukan..sebab tu lunggok setempat..tak daya nak perabis..kenyang giler...hehhe

Related Posts with Thumbnails