JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, May 30, 2012

More Perfume From The Body Shop

Last 2 weeks jaja dapat msg dr BS..
wow..ada promotion 70% + 10% diskaun...
jadinya harus la jaja terjah kan..mana la tau kot2 ada perfume2 baru ke..

Mostly yang ada diskaun untuk 70% kebanyakkannya utk mandian or body scrub..
jaja ni malas nak beli menda2 macam tu..sebabnya mmg dah tau sangat..
kalau beli pun sah2 jarang guna punya lah...

Jadinya..jaja intai2 perfume je lah..ada 30% less plus another 10% untuk members

Yang lagi best..ada perfume baru :-)

Jadi ini lah dia hasil rembatan jaja petang tu..

Strawberry EDT 60ml
RM89 (before less)

Baunya memang nice lah..sah2 la bau strawberry kan... 

Life Is EDT 50ml
RM 79 (before less)

Yang ni lebih kepada bau untuk lelaki...
a bit strong smell..but lama2 nice jek..

dan yang terakhir...

Love ETC... EDT 50ml
RM85 (before less)

Perfume ni memang jaja dah pernah beli dah..
En Zack yang beria suruh jaja pilih yang ni..sebabnya..hehehhe
perfume yang jaja beli dulu tu dia tak merasa nak sembur langsung..
tau2 jek dah tinggal botol..
ehhehe..hangin jek mamat tu..ekekek

Kepada peminat2 BS..rasanya skang ni pun still ada sale
sampai bulan Jun rasanya..
so, cepat2 terjah yer...



2 Beu-T Is Talking:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sy pun ada dpt sms dr BS,
carik yg 70% less +10% member..
rembat aqua lily perfume 30ml tu, rege asal 55 dpt dlm 13 hengget ++ aje, suke².. =D
pastu beli lotion, eyeshadow brush, tetc tp pilih sume yg 70% less.. hahaha, berbaloi, baloi!!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

nnti raya ada promotion tak? hehe...

Related Posts with Thumbnails