JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, May 1, 2012

I've Lost 6kg!

Alhamdulillah.....
dalam kesedihan..rupa2nya ada jugak yang menceriakan jaja...

Semalam jaja ke klinik sebab demam, batuk and selsema...
lepas doc dah check semua2 tu..b4 keluar dr bilik doc..
jaja terasa plak nak menimbang...
mana la tau kot2 ada perubahan lepas hampir sebulan dok pakai PB and berdiet...

Alhamdulillah...jarum penimbang hit at 92kg...
lega jaja rasa..turun 6kg selepas 3 minggu pakai PB secara berterusan...
and dalam masa yang sama, jaja control pengambilan kalori seharian..
alhamdulillah...suka sangat2
^___~

Insyallah..jaja akan teruskan usaha jaja ni...
untuk mereka2 yang nak turut serta bersama jaja...
moh kita sama2 turun kan berat badan...badan sihat..
insyallah, kecantikkan akan menyusul selepas tu..
tak susah mana pun..hanya 8 jam pemakaian Premium Beautiful korset...
minum air kosong banyak2, control pengambilan kalori harian
dan lakukan senaman...pasti boleh!



Yang masih mencari korset MAGIC ni....
jangan malu2 untuk sms or email jaja yek...kita pakai sama2..kita dapat manfaatnya sama2...

019-9614898 / sariza_bakar_2006@yahoo.com

4 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

alhamdulillah....satu pencapaian yg sgt2 bagus :) bukan senang nak turunkan berat badan ni jaja....kekuatan dari segi fizikal n mental amat2 diperlukan...

teratai said...

Tahniah...keep it up!

JaJa'Z said...

kak lieya..jaja pun tak sangka kak..bleh turun 6kg tu..padahal sebelum2 ni nak turun punya lah susah...isnyallah jaja akan teruskan usaha lagi..

JaJa'Z said...

kak teratai..thanks banyak2 kak..

Related Posts with Thumbnails