JaJa'Z Latest Stories

Thursday, March 8, 2012

Set up Booth...

Alhamdulillah...
Hari yang dinanti2kan tiba juga...
dan hari ni merupakan hari pertama pesta konvo Kolej Shahputra berlangsung..
Harap2 semuanya berjalan dengan lancar...
En Zack pun time ni maybe tengah bz susun2 buku kat gerai dia...
cuma jaja agak risau sbb dr kul 4 pagi tadi hujan lebat turun..
dan masa jaja nak gi sekolah td pun..hujan masih renyai2...
harap kejap2 lagi..mentari mula la keluar...
sian gak En zack kat gerai2 tu sorang2....buatnya hujan makin lebat...
puas juga dia nak handle segala barang2 kat gerai tu...
apa2 pun jaja harapkan yang terbaik...

Semalam, lepas sekolah..jaja dan En Zack terus ke kolej
sebab nak buat pengundian gerai dan nak terus set up meja dan peralatan2 lain...
tapi memandangkan kami sampai agak lewat, tau2 gerai dah di undi utk kami...
bagus jugak tu...
sebab gerai yang kami dapat betul2 dekat dengan stage...
gerai no 23...

Jaja tlg En Zack pasang skirting ngan alas meja...
jaja ni memang la tak reti bab2 buat menda2 gitu...bukannya kreatif sgt...
tapi mujur la..Kak Zura ada datang menolong...
terima kasih banyak2 kak....

En Zack dgn bantuan member dia plak pasang banner ngan bunting kat gerai...

Banner tu diletaknya kat blah belakang..kira ok lah kan...halang la sket panas petang2..

Gerai2 lain masih kosong..
we all jek time tu yang sibuk set up booth...
sebabnya malas dah nak datang malam tu...masing2 dah penat...

See! pentas utama yang kemain dekat ngan booth we all...
bising la telinga En Zack nak menahan sound yang kemain kuat nanti
hehehhe

Jaja rasa lega sangat2..
sebab booth kitaorang ni dikatakan strategik la jugak..
dekat ngan pentas...memang lokasi tempat tumpuan orang ramai...
harap2 ramai la yang dtg berkunjung ke gerai kami tu...
aminnnnn

Dah2..moh balik...
penat dah sangat badan rasanya... 

Amik gambo sat sekeping..hehehhe

Dengan Kak Zura...
thanks ye kak...tolong jaja lipat2 skirting..hehehheh

Insyaallah, petang ni lepas sekolah jaja akan ke sana...
turn jaja la plak kena jaga gerai...
bagi chance En Zack balik mandi2 dulu...
sian kat dia, dah la jaga seharian kan...

Malam ni jangan lupa, ramai2 ke Kolej Shahputra yek...
ada ceramah perdana dr Sham Kamikaze,Ustaz Badlishah
dan Tn Syed Norisham....

Jumpa di sana yek...!!

4 Beu-T Is Talking:

farhana_aziz said...

semoga dimurahkan rezeki kak.kalau kita dok kuantan, comfirm kte singgah..:)

JaJa'Z said...

hehhehe..kalau dr penang nak singgah pun bleh ...

Mamamya said...

mudah2an laris lah jualan en.zack nnti...amin

JaJa'Z said...

@Mamamyaalhamdulillah kak....

Related Posts with Thumbnails