JaJa'Z Latest Stories

Monday, February 13, 2012

Sangat2 Tiada Idea...

Aduhainya punnnnn..(berjangkit ngan Johan RL)..
hehehheheh
tolonggggggg!!!!!
awat la mood nak berblogging ni lari beribu batu jauhnya...
online nya tiap2 hari...
tapi apa menda yang nak digebangkan pun tak tau....
Maybe sebab semuanya biasa2 je kot...takde bahan yang nak dibuat bergebang
kat blog ni...

Start minggu ni..macam2 program dah nak mula...
rabu ni ada latihan merentas desa...khamis plak sambutan Maulidur Rasul..
Jumaat pagi merentas desa and jumaat petang membawak ke sabtu...
ada plak kursus kepimpinan organisasi utk bebudak ni...
oh my!!! amat la tak suka...
tapi apa nak di kata...memang tu la tanggungjawab yang kena dilalui tiap2 tahun...
so, takyah nak komplen2 jaja...

Sabtu lepas dah mula sekolah ganti sempena CNY hari tu...
kalau sebut pasal sekolah ganti ni...
korang paham2 je lah situasinya macam mana kan...
sekolah kemain lengang ..sunyi sepi...
mana tak nya..kelas form 4 jaja ada lah dalam 4 orang je yg datang..
kelas form 5 plak 6 orang...
dan kesemuanya student pompuan...
tapi, wlpun sket je yg hadir..jaja sukaaaaa :p
sebabnya lagi senang nak mengajar..dan yang datang sekolah pun..
yang memang niat nak belajar jugak...so, no tensi2...

Hari ni, pagi2 lagi jaja dah berangin satu badan..
seriusly berangin...!
jaja mengamuk kat bebudak yang dah berpuluh kali kasi warning..
berpuluh kali pesan and cakap...
but still jugak lupa or buat tak endah untuk beli buku graf...
dah tingkatan 5 dah tu..tapi semua ala2 perangai 
" sekali ketuk, sekali jalan"
agaknya diaorang2 tu nak suruh buku graf datang sendiri depan muka kot...
baru nak beli....
Kekdahnya..dapat la penangan tarik cuping telinga td sorang sekali...
nak tarik kuat2 kang, mau carik plak cuping masing2 tu..
hehehheh
tapi still jugak degil tak nak beli buku....

Huh! permulaan hari pun dah berangin2 kan...
korang macam mana? angin satu badan jugak ke???
kalau angin satu badan...meh kita tgk movie ni...
sah2 angin semua keluar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Syok kan cerita ni ???
hahahahhahahhahahhahahahhahha

8 Beu-T Is Talking:

AnneRaini said...

hahahha,, tak menahan tengok muka zizan dgn johan dlm gambar tu...kihkihkih

Mamamya said...

alahai...begitu lah ragam anak2 muda zaman skrg kan jaja...akak ni pun kdg2 pun hilang sabar dgn kerenah anak2 bila ssh suruh siapkan h/work n baca buku...ini kan jaja yg nak b'depan dgn mcm2 ragam bdk2 skrg...

sabar je lah kan...jaja tunaikan lah t/jawab sbgi pendidik sewajarnya yg lain2 tu t'pulang la kan dia org...

Eyeme said...

cantik betul pompuan tu..eeuuwwwww... :p

JaJa'Z said...

anne, tu la pasal...first time jaja tgk..memang nak terbahak2 gelak..lawak tul..muka zizan yg tak bleh blah tu...heheh

JaJa'Z said...

kaka lieya, tu la kak..geram sangat..jaja yg nak marah tu bukannya apa..diaorang belajar bab graf..dr muka sek hari tu semua orang dok buat graf..tapi ni dah tengah bulan 2..buku graf tak beli2 lagi..so, memang tak buat keja la diaorang..dok main alasan tak beli2 lagi..hangin la jaja..dah la ujung bulan ni test dah..grrrrr!!!!

JaJa'Z said...

eyeme..hahaha..cun kan..siap misai lagi..hehehhehe

mzhany said...

jaja, hany pun mood blogging kelaut ahaha, smpaikan opismate yg duk sblh hany asyik tanya jer bila nk update bila nak update.

**ahaha jijang, kelakau jer**

JaJa'Z said...

hany, tu lah..takde menda nak citer kan..bosan btl..balik2 tgk blog sendiri yg tak berupdate..

Related Posts with Thumbnails