JaJa'Z Latest Stories

Monday, February 6, 2012

Kurang Sihat...

Semua masih sakan bercuti yek...?
alhamdulillah...cuti jaja pun penuh dengan pelbagai xtvt...

jaja bersuka ria dengan jiran2 ke Bukit Gambang Water Park...
pada hari sabtu
lepas tu bergelak2 santai bersama ipar2 duai sambil wat projek makan2...
di hari ahad...

and now..
sedang melayan tekak yang sakit,batuk2, selsema
sekali dengan package hidung tersumbat sekali dah ni...
nice kan?

hehehheheh
Alhamdulillah.... :)

8 Beu-T Is Talking:

Repunzal said...

aaaaa, comelnye..mandi.. hehe siap ber-PEACE PEACE lagik..


heheh

Lelord said...

get well soon dear

JaJa'Z said...

linda..senyum la dapat berkubang sakan..balik2 jek terus demam sakit2 badan..heheh

JaJa'Z said...

tq kak lela...seksa tekak ni..

Tuan Punya Blog said...

get well soon my dear sis...

wah best nye berendam...teringat pulak main air kat situ dulu..

JaJa'Z said...

kasih, akak hari tu pun time g sana teringat kasih gi situ lepas kita jumpa dulu kan...bila nak mai lagi?

azura samsuddin said...

bilelah nak smpi ke situ, slalu plan je tp x pergi2 pun hehehe

JaJa'Z said...

zura...meh la jenjalan sini..nak tido resort pun bleh..takyah risau..homestay pun byk kat area situ...

Related Posts with Thumbnails