JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, February 8, 2012

Jom Singgah Ke Blog En Zack ...

Alhamdulillah...
Dari jualan buku secara kecil2an...
now En Zack mula nak kembangkan bisness dia melalui online plak...
ini semua pun lepas jaja hasut dia tiap2 hari...

Maklum je lah..skang ni kalau berniaga melalui online,memang cara ..
yang paling mudah sangat2...

Jadi, untuk semua pengunjung blog JAJA'Z ni...
jaja nak menjemput dengan segala hormatnya ke blog En Zack plak..
Bleh klik SINI..atau pun klik di banner dibawah ni untuk terus ke blog tu yek..


Blog En Zack ni menjual kitab2 agama..
insyallah, dengan tujuan untuk perkongsian ilmu yang semampu boleh bersama...

Ni pula antara kitab2 yang ada buat masa ini...

Untuk penerangan lanjut..bleh klik ditajuk buku di side blog En Zack ok..

Kalau rajin, boleh la follow yek...
bagi support kat kengkawan yang nak mula berblogging ni...
hehheheh

10 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

wahhh tahniah2 en.zack moga bisnes makin maju

JaJa'Z said...

tq kak lela..jemput ke sana yek...

My Bloggie ! said...

sudah follow. hehe kakak jaja ku sayang. sila lah follow blog baru saya. teheheeee

JaJa'Z said...

thanks adik ku yang manis2 masin..hehhe..blog baru? awwwww

My Bloggie ! said...

thanks kakak sayang. hehe a,ah baru. tahun baru kan. ekekeke

azura samsuddin said...

tahniah utk husband jaja, xpe slow2 lama2 membuahkan hasil :)

JaJa'Z said...

kemain lagi dia yek cu....

JaJa'Z said...

thanks zura..sudi2 la jengah yek..kot2 ada buku yg berkenan...

Mamamya said...

alhamdulillah & tahniah..akak tumpang gembira..semoga busines akan lebh maju lps ni..amin

JaJa'Z said...

thanks kak leiya..jemput ke sana yek..kalau2 ada buku2 yg berkenan...

Related Posts with Thumbnails