JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, January 31, 2012

Kisah Hati by Alyah @AJL26

Dalam banyak2 persembahan artis kat #AJL26 bebaru ni...
tak tau kenapa..dulu kini dan selamanya...
jaja suka sangat dengan lagu Kisah Hati yang dinyanyikan oleh Alyah ni...
sebelum2 ni selalu gak jaja  dok layan video klip lagu ni kat youtube...
and persembahan Alyah baru2 ni..memang sangat2 superb pada jaja...
melodi best..lirik best...
cara penyampaian pun best! totally suker!!!!

And bila ada plak kuar Remy Ishak tang part last tu kiranya macam bonus la..
hehehheheh

Korang rasa macam mana?
suker??

6 Beu-T Is Talking:

mamyharraz said...

suka alya jugak :D

part remy keluar tu mmg *patah hatiku* haha sbb jeles! =P

JaJa'Z said...

mamyharraz..kannnn..suka sangat2..tang remy ishak tu..cair kejap rasa..hehheheh

ctmarqonah said...

Suke performance die mlm tuh.. Ala2 patung dlm music box gitu... Cara nk on... Alif ba Ta... Alif Ba Ta.... Alif Ba Ta... Hehehehe

ummiarissa said...

ha ha suke..suke..suke...,waktu performance jadi ala-ala patung ingatkan dari mula lagu sampai habis...mujur turun pulak lepas tu..sebab tengok macam lenguh jer tangan dia..

Masya said...

saya pun suke sangat comel sangat alyah mcm anak patung kan...

~izan~ said...

suka..sejak citer apa ke tajuk AA berlakon tu..adeh lupa...

ala2 music box gitu... kelass!~

Related Posts with Thumbnails