JaJa'Z Latest Stories

Sunday, November 20, 2011

Penangan Tentang Dhia

Haaa..korang2 jangan tipu lah kalau tak tgk citer ni !
sah2 kul 7 malam, korang terpacak dok depan tv kan?

Ish..jaja ni pun sebenarnya malas nak layan cerita2 yang tayang 
kul 7 malam ni..
bukannya apa..malas la kalau En Zack bagi ayat2 power dia kang..
asal maghrib jek tgk tv...
tapi apa kan daya..penangan Adi Putra dengan Nora Danish ni
memang la kuat....
mana tak nya..hero encem! heroin nya plak cun amat!

Jadinya bila jaja dah start tgk..kena la perabis jugak tgk sampai habis..
tapi kalau tak sempat tgk pun jaja tak kisah..
sebab nya bleh ulang2 tgk kat Tonton!

setakat last week..hero ngan heroin nya tak bertemu lagi..
memang detik2 tu lah yang jaja nanti2kan sesangat..
td tertgk promo untuk next week ..lagi la menggeletis nak tgk..
sebab nya diaorang jumpa and terus kawen..
uish..suker!!!!

So, sesapa yang tak tgk lagi dan berhajat nak tgk...
meh kita tengok sesama..
sempat lagi ni..lom masuk klimak lagi cerita ni..
hehehhe

Selain dr hero and heroin yang sepadan...
ada satu lagi menda yg jaja suka tentang citer ni..
OST citer ni la...
kalau korang nak tau..yang nyanyikan lagu tema cerita ni..
tak lain dan tak bukan...
hero cerita ni sendiri..si Adi Putra lah...
sedap kemain suara dia...

Selamat menonton kawan...
^____~

10 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

serius x tipu jaja...akak x penah tgk citer nih.. tgk promom mmg best tp waktu2 mcm ni akak mmg tgh sibuk dgn anak2...

JaJa'Z said...

yer..jaja tau kak..akak memang tak sempat nak tgk time ni..if ada masa free..tgk kat tonton yek...citer ni best gak..

teratai said...

rasa2nya crite tu dah diubah waktu startnya pukul 6.30 ptg, kalau x silaplah. Kak pun tengok,memang best:)

JaJa'Z said...

kak teratai...hari tu je masa tayangan dicepatkan sebab ada game bola masia lawan indon..lepas2 tu balik semula ke pukul 7...

N.I.E.D.A said...

Haha...betul2....even saye yg mmg jarang minat crita melayu pon ase nak tengok jugak cite ni....sbb mcm ade iras2 novel skit cite die...hihi...suke2..

PCL said...

salam singgah bw sampai ke sini....

~izan~ said...

pun tak tipu jaja..tak pernah tgk pun..tgk iklan aje hari2 hehe

JaJa'Z said...

NIEDA...kan kan..jalan cerita mcm cerita novel..tak sabar nak tunggu sampai habis..

JaJa'Z said...

PCL..thanks for coming...

JaJa'Z said...

Izan..mana la sempat izan nak tgk cerit ni..asyik keluar ke sana sini jek..beroerang ngan minah2 kecik tu lagi...

Related Posts with Thumbnails