JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, November 29, 2011

Flower Corsages....Super Duper LIKE (Update)

Kalau dah nama nya perempuan..
apa2 yang cantik and cute dimata..memang lah sesuatu yang perempuan2 suka..
nak2 lagi kalau menda2 yang boleh menyerlahkan lagi keayuan
ala2 girly2 gitewwww

Jaja mengaku..
jaja ni bukan lah jenis yang suka bergaya sangat2..
and tak berapa berani nak mencuba stail2 terkini..
kalau semua orang dok suka pakai tudung ala2 Hana Tajima ke..
ala2 Yuna ke...yang berbelit2 sana sini..
jaja lebih selesa dengan tudung berawning biasa tu
tak pun just dengan tudung bawal jek..
Bila tgk orang lain pakai memang nampak cantik..tapi....
bila diri sendiri cuba pakai..memang rasa kekok and rimas sangat2..
sebab tu lah pesen jaja ni sama jek....

Walaupun jaja ni tak reti sangat nak bergaya...
tapi mata jaja ni suka sangat2 tengok orang2 yang suka bergaya...
jaja suka tgk mereka2 yang berani menggayakan fesyen2 yg terkini..
jaja suka tgk mereka2 yang pandai bersolek2..
tengok apa2 je lah..janji cantik..tapi yang menjolok2 mata..idok la yek..
itu kalau tengok bleh dapat dosa jek..
ekekekke

Menda2 yang simple..tapi bila pandai menggayakan..
memang akan berubah jadi menarik dan cantik..
bukan setakat tudung, baju..apa2 eksesori kalau kena gaya memang mengena jek
dengan gaya yang kita tampilkan..
wah! tampilkan gitu..dah ala2 pengacara rancangan NONA dah jaja rasa..
ekekekke

Kalau dalam dunia blogging ..
jaja memang adore sangat2 dengan sorang blogger cute ni 
dia dengan kakak2 dia memang adik beradik yang pandai bergaya..
apa yang dipakai semuanya nampak lawa..
blogger yang berani mencuba dan berjaya dengan stail2 dia tu..
Tahniah Wani :-)

Baru2 ni..Wani tampil plak dengan fesyen terbaru..
iaitu pemakaian flower corsage yang amat2 menawan...
kemain besar gabak flower corsage Wani..

ha..lawa kan... :P
pelbagai warna ada..geram je jaja tgk....

Meh kita tgk beberapa keping  gambar Wani dengan flower corsage nya..

Eksesori yang simple tapi impact nya Besar!!!!!

nak pakai sekuntum pun bleh..dua kuntum sekali pun bleh :-)
and warna2 corsage tu bleh di padankan dengan baju yang dipakai..


Warna yang elegant...nice!
Corsage besar...cincin Wani pun BESARRRRR punyer..
hehehhe


Wani and her sister...Iza
Dua2 pandai bergaya kan..

Bukan setakat sekuntum..dua kuntum...
korang nak pakai ala2 setaman pun bleh... ^___^

Sedozen terus Wani pakai...korang mampu?
hehehheh

Bila Wani dok start tayang flower corsage tu..ramai la follower2 blog dia
yang bertanya2...ramai plak yang berminat...
termasuk la tuan tanah blog ni..ekkekeke

And bila Wani buka plak order untuk tempahan flower corsage ni..
jaja pun apa lagi..memang takkan lepaskan peluang lah..
harus la jaja pun nak merasa pakai jugak..

Akhirnya..last week..sampai la apa yang jaja tempah tu...
and this is mine.. :-)

Jaja tempah Violet red and platinum gray..
tempah dua kuntum jek..
dapat plak free lagi sekuntum..emeral green..
yeayyyyy!!!
suker suker suker!!!!!

Untuk pengetahuan korang ,flower corsages ni semua hand made yek..
so, jaja memang sangat2 puas hati..
and now tak sabar sangat2 rasanya nak pakai...
once jaja dah pakai nanti..jaja gebangkan kat blog ni yek...

UPDATE!

Jaja outing dengan Zurin semalam ke ECMall...
and dah try pakai flower corsages ni..
ok tak kengkawan??
hehehhe



Pic kredit to shazwanihamid.com , Thanks dear :-)



5 Beu-T Is Talking:

diana said...

cantiknya..
kaler maroon tu lawa la..

JaJa'Z said...

diana...tu bukan maroon....violet red dear...

Cho Zila said...

alamak akakni kan masa mula pakai rasa cun habis lepaihtu kalau dah lama2 rasa cam tak kenajer.... tuler sampai sekarang tak pandai2 nak bergaya... kuang22...

Dalila Hamid said...

amboi.. cantik la... silver pun cun

Mamamya said...

comel..akak suka yg kaler platinum grey n emerald green tu...tp klu akak pakai corsage ni mau nyer t'barai di tarik hero mata bolat tu...

Related Posts with Thumbnails