JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, November 2, 2011

Counting Day For Ombak Rindu

Orang lain sibuk dok counting day untuk SPM
tak pun counting day nak cuti sekolah..
tapi jaja lain sket...
tengah giler counting day untuk filem terbaru lakonan Aaron Aziz ni..
O.M.B.A.K  R.I.N.D.U


Ingatkan musim meroyan ke AA ni dah habis dah la
lepas dah habis tengok citer Nora Elena hari tu...
e'ehhh..ni datang plak dahhhhh...
Memang dasyat betul la penangan si AA ni..
memang bleh buat angau..sampai En Zack pun letak ke tepi kejap
hehehhehe

Buku ni jaja dah khatam berkali2 dah...
disebabkan filem OR ni dah nak ditayangkan tak lama lagi..
jaja sampai ulang semula baca..kasi fresh sket otak ni...

Korang jangan tak tau..
buku cerita jaja ni sampai merayap ke rumah sebelah..
dengan Kak Zah sekali kena demam baca novel ni...
hehehhe
Kalau kutip duit sewa buku ni..best jugak kan...
seminggu 5 ringgit..okeh?
kih kih kih...

Meh layan beberapa keping gambo dr petikan filem OR ni...




Ada gak lagi beberapa keping gambar2 dr filem ni..
tapi rasa macam seksi semacam jek..
maleh la nak boh kat sini kan...

Ni plak...OST untuk filem OR

i

Best kan lagu nya...
Makin jadi tak sabar lagi..ada lah ni..

Untuk semua peminat AA..jom kita pakat serbu panggung wayang bermula 1 Dis ni yek..
lepas dah tgk kat wayang..pastu kita langgan plak kat Astro First..
hhehhehe
Giler aku nih!!!

8 Beu-T Is Talking:

Mamamia said...

hrp2 x mngecewakn cm movie ali setan...

JaJa'Z said...

movie ali setan? tak paham la mamamia..

Lelord said...

tgu astro 1st la jawabnya

mzhany said...

ni la novel melayu yg hany baca sampai 4,5 kali huhuhu

Citarasa Rinduan said...

tadi ayu balik, terlayan gak ttg filem OR..
aduh..
jaja.. jom sama2 kita pi pawagam..
tak sabar

kasih suci said...

kuat betul penangan AA ye..sampaikan En Zack duk kat tepi...hahahahaha

semua org menantikan filem ni...harap2 best la seperti jalan cerita dlm novel...

marina anakcikbob said...

alaaaa...xsuka tudung sanggul tinggi. aaaaa...

Mamamya said...

t'ingat dulu2 masa baca novel ni sampai bengkak2 mata..huhuuuu...tp novel tu ntah ke mana skrg...ghaib sudah...syg kan. akak ni masa kat U je rajin beli novel skrg dah x penah beli lagik....

Related Posts with Thumbnails