JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday : Cute Tak Saya ?



Bunga2 lagi kat kaki youuuuuu...
Awwwww..Gedikxxx :-)

20 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

hamboi3....cikgu jaja.....mmg sesuai itk awak yg comel.... ^_____^ dah lama akak x sarung kasut cenggini.... ;)

❤ eyeme ❤ said...

vincci ke kak jaja? hehe..aldo mane? :D

~izan~ said...

kemain lg.shopping semalam ke ni hehe

JaJa'Z said...

kak lieya: hehhehe..saje je tu...jaja ni jarang pakai kasut bertutup..semalam rasa nak beli jek..kasut pakai selalu dah terkopak2...

JaJa'Z said...

eyeme: vincci dik..kat ktn ni mana ada aldo....tak adooooo...heheh

JaJa'Z said...

izan, tak la shopping mana pun...ni jek yg sempat dirembat semalam...heheh

notti netti said...

cantik! cantik! ada munga-munga.

JaJa'Z said...

nett..kasut ko lagi lawa2 nett..hehhe

farhana_aziz said...

mmg comel!!
kte dulu pun suka kasut bunga2 ni..
tp sekarang pakai kasut flat je..scholl.dh mcm org tua2 kan..hihihi..:p

mama maman said...

lawa.. hhhuuu

JaJa'Z said...

farhana, akak pun benornya lama dah tak beli kasut wedges yg tinggi sket mcm ni..yg selalu pakai tu mcm nak tercabut tapak dah..sebab guna selalu..

JaJa'Z said...

mama maman, cute kan..hehehhe

Lina said...

ok serius cantik...rsnya g vincci ari tu ada jg tengok kasut ni hehe

JaJa'Z said...

lina, memang kat vincci pun..kat megamall..tapi nyampah la..vincci pun tak banyak patern2 lawa sangat..

kasih suci said...

wah wah wah...cutenye...jgn plak lepas ni asyik pandang kat bunga je time jalan..ada yg terlanggar pintu nanti...hehehe

::Azura Rahman:: said...

cantik!.. kzura mmg pakai wedges.. sesuai dgn badan yg 'comel' nie.. hihihi.. tapi.. kzura susah sgt nk dpt kasut yg sesuai dan selesa.. kaki besar.. lebar dan pjg.. uwaaaaa.. biasanyer kt NOSE ada size kaki akak.. kalu kasut ni ada size kzura sure kzura rembat satu.. serius cantik..:)

Kalamhati said...

waahh!vogue de vasss!hehe lawa lah jaja

JaJa'Z said...

kasih, amboiiii..tak daya nak pandang bawah jek..hehehhe

JaJa'Z said...

kak zura, sama la kita..jaja pun jenis kaki kembang jugak..nak cari kasut memanggggg la susah amat...kat nose banyak saiz2 kita ek..nak try tgk la nanti...

JaJa'Z said...

kak wan..jaja lawa ke..kasut lawa..hehehe

Related Posts with Thumbnails