JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 23, 2011

Kart's Paratha Segera...


Hari ni memang blank nak masak apa untuk breakfast..
nak buat lempeng, tepung plak tinggal seciput..
nak makan roti..roti plak tak beli...

Mujur jugak la Izan ajak gi Tunas Mart jap td..
and terus Izan kenalkan jaja dengan roti paratha segera keluaran Kart's ..

Jaja ni kalau menda2 yang segera ni memang jarang sangat beli...
tapi bila Izan cakap sedap..tanpa ragu2 jaja terus bedal sepeket..
pastu terpk ada lebih lagi kari daging masak semalam..
kira jadi je lah...
Dari idea nak buat roti jala petang ni..terus jadi roti paratha jek..
hehehhe

ni dia menu brunch untuk En Zack pagi ni...
Roti paratha sekeping, kari daging semalam dan segelas susu...
awwww! minum susu gitu...ala2 nak membesar bagai johan..
hehehehheh

Dan yang ni plak untuk jaja...

Paratha 'banjir'....
syok wooooooooooooooooooooo

6 Beu-T Is Talking:

~izan~ said...

perghh saja tayang kan.ada kari rupanya,tahu mintak sikit tadi haha...

sedap kan. lembut gitu,tepuk2 sikit lps goreng,feeling mamak kedai mapley haha

JaJa'Z said...

izan, kan dah cakap td ada kari daging..tu yg memula ingat nak menjala tu...hehhehe..lebih2 kari semalam izan...

memang pun..dah rasa macam mapley dah td..heheh

ahkakbatik said...

laaa.. hang baru tau roti segera ni ujud ke Jaja?!!!!
kaktek pun beli brand kawanku kat sini... Tandoori frozen pun ado... cuma cik abg mamak je yg takde...

Mamamya said...

masih blm sempat nak tunaikan permintaan damya nak makan roti pisang....kene tunggu nxt week la jawabnya....

JaJa'Z said...

kak tik..jaja tau lamaaaa dah kewujudan menda alah ni..tapi tak pernah try pun nak membeli...kali ni dah tau..bleh la kot..hehhe

JaJa'Z said...

kak lieya..takpe2...nanti2 buat yek...dia nak suruh mama dia guna silicon moulde tu acap2 kali..bagi mama dia intai dlm oven jek selalu..heheh

Related Posts with Thumbnails