JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 20, 2011

Six Years with Nina ~ It's Her Last Video...

Korang ingat lagi tak dengan muka cute ni...
ni lah NINA....
bukan anak jiran jaja...bukan anak sedara, malah anak kawan jaja pun bukan..
Nina ni asalnya dari Jepun..nun dok jauh kat Nagoya 
dulu jaja pernah buat entry pasal Nina ni kat SINI...

Mama Nina ni memang orang Jepun..tapi ayah dia asal dari US..
ayah si Nina ni dah rakam aksi2 Nina dari umur Nina seawal 11 bulan
sehinggalah sekarang ni Nina pun dah masuk 6 thn...

Macam2 gelagat Nina ni..sangat2 cute...
dah la keletah ckap jepun..cakap inggeris pun pandai....

Bila masa makin berlalu...
so, parentnya dah buat keputusan untuk stop buat video pasal Nina...
ye lah..niat asalnya just nak tunjuk perkembangan Nina utk family2 di US..
alih2 Nina yang cute ni bleh jd glamour plak kat youtube...
bila Nina makin besar, banyak la juga perkara2 yang perlu di privacy kan...
sedih la plak rasanya...

Selalu nya dalam sebulan mesti ada satu atau dua video Nina..
tapi nampak gayanya lepas2 ni just ulang video2 Nina yang lama2 je lah....

Last but not least....
enjoy lah video terakhir dari Nina....


Sooooo damn cute!

10 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

salam pagi rabu jaja..
lama tak singgah sini.
rindu pada jaja...

akhir2 nie ayu mmg dah kurang aktif
update blog ala2 tulis dairi...

nina tu mmg bijak..
rajin gak adik lelaki ayu masukkan video dalam hp ayu..

sebab nina iras2 umai..
suka menyanyi.. dan keletah berbicara
comel dan gebu kan?

anisalya said...

pada orang yang biasa tgk mungkin rindu dengan gelagat dia. pada yang tak pernah tgk mungkin tak rasa apa2 dan tak kenal pun kan. hehehe...

Zue AnnaLeeya said...

mmg comei...
pasnih nak tenung nina nih sokmo..
mana tau beby nanti putih comei mcm nina... ehehhhh....

Messy Mummy said...

alamak.. jaja, baru first time tengok dah terasa hiba..
dia ada sesuatu yang buat org attached ngan dia.. and
yes, so damn cute larrr! hehehe..

JaJa'Z said...

ayu: dah sibuk berniaga memang macam tu lah ayu..takpe lah..buat mana yang penting2 dulu yek...

nina tu memang cerdik..dr kecik2 lagi dah bijak kemain..dah la cute..gerammmmmm

JaJa'Z said...

anisalya; betul lah tu..pada sapa yg tak kenal memang tak kisah pun...jaja tujukan pada sesiapa yang memang mengikuti perkembangan nina..bila dah biasa tgk dr dia kecik sampai skang ni..for sure akan merindui keletah dia..u try tgk video2 nina yg dulu2 then bleh rasa apa yg jaja rasa skang ni...

JaJa'Z said...

kaka zue, tenung jangan tak tenung kak...kot2 nanti baby ada iras2 nina..hehhe ..take care ye kak...

JaJa'Z said...

kaka zue, tenung jangan tak tenung kak...kot2 nanti baby ada iras2 nina..hehhe ..take care ye kak...

JaJa'Z said...

MM: betul2..pasal keletah dia la yang buatkan semua orang suka..cerdik plak tu...MM try la tgk video2 di yg sebelum2 ni..sure MM pun suka...

Aku Ibu Muda said...

chomelll sangat... :)

Related Posts with Thumbnails