JaJa'Z Latest Stories

Monday, September 19, 2011

Mood Kelaut...Pra Open House


assalamualaikum semua.....
Erkkhhh...4 hari blog ni tak berupdate...
bukannya jaja ke mana2 pun..
ada jek kat umah ni sepanjang cuti Hari Malaysia tu..
tapi nya jaja betul2 bizi dengan open house...
punya lah sibuk dengan segala macam kerja..so, bila dah penat...
mood nak berblog tu pun ntah ke mana la perginya...

Apa2 hal pun jaja akan update korang semua dengan cerita open house jaja..
dlm entry ni, korang tatap la dulu main menu open house kat umah jaja
baru2 ni yek...

Nasi arab,daging kurma kuzi, ayam berempah and acar mentah..
banyak lagi menu2 lain..
tapi kena lah tunggu yek....

14 Beu-T Is Talking:

Kumbang Jingga said...

sedapnya nasik arab tu

JaJa'Z said...

kumbang..bukan nak bangga , tapi memang sedap..yg masak pun memang orang pro...tapi bukan jaja la..hehhe

~izan~ said...

mmg sedap. anak izan suka sgt.thanks sudi hantar.kami tak sihat sgt ari tu.. baru update citer beraya umah jaja ehehe

Cik Suheela said...

mak aihhh sis..siap khemah ke open house umah sis???bestnyaaa...

JaJa'Z said...

izan: sebab umah dekat and saja nak bagi izan rasa nasi arab tu..makanan pun banyak lagi..takpe la..sama2 rasa..rezeki...

JaJa'Z said...

cik suheela: ada sebab kenapa berkanopi..nanti2 jaja update ceritanya yek...

teratai said...

nasi arab,tercari-cari yg sedap di kuantan ni,kat mana ya?

kasih suci said...

wah2...meriahnya open house rumah kaka jaja..patut le lama senyap menyepi...rupa2nya sibuk masak2 tuk open house ye..

ieda said...

rajin jaja buat OH .. x sampai ke pengetahuan akak punn ekekke ..

akak nak buat x larat lah dik .. letih sbb hari2 minggu nie semua ke kg ada je jamuan dan kenduri anak2 saudara huhuhu

JaJa'Z said...

kak teratai: yang jaja pernah makan, nasi arab kat sg isap jaya..restoran al-jawaher... try la kak...

JaJa'Z said...

kasih: memang penat kasih..ni pun dok terasa lagi sakit2 peha..tapi wlpun penat, seronok sangat2....

JaJa'Z said...

kak ieda: jaja tak tau la sampai ke tak kat pengetahuan akak..jaja takde no tel akak..ta[i jaja dah suruh kak wan and kak zia msg akak..dan dua2 nya cakap akak tak reply pun msg tu..jaja tak tau samada akak dah tukar no atau apa..sebab jaja memang ajak semua geng blogger ktn..tapi sayangnya..sorang pun takde yg datang.. :(

Zue AnnaLeeya said...

olorr... sdapnya menu2 tuh...
sori jaja, mmg x dpt dtg...
bkn taknak dtg tau....
mmg dah ckp dgn somi akak, nak gi umah jaja....
tp pagi tuh anak akak si kakak tuh cirit birit dan muntah2....
bdn pon dah lembik...
open house umah kwn akak yg dua tmpat lagik pon akak x dpt pegi...
huhu...
sori erk jaja...
Insyaallah lenkali akak smp la umah jaja tuh....

JaJa'Z said...

takpe kak zue..dah anak2 tak sihat nak kata apa kan....izan pun tak dtg sebab anak tak sihat jugk...tapi sebab dia dok dekat, dapat la jaja hantar sket kat umah dia nasi arab tu...

Related Posts with Thumbnails