JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, September 14, 2011

Cenderahati Dari Sarawak....


Balik dari sekolah semalam, En Zack cakap ada bungkusan pos laju utk jaja..
memula heran gak..rasa macam takde apa pun yang dibeli dlm masa terdekat ni..
last2 baru teringat...
baru2 ni ada sorang member blogger yang msg dan minta alamat...

Selamat dah sampai bungkusan nya...

Apa yang jaja dapat?

key chain kayu yg super duper cute...
nak plak tang gambo kucing tu..
hehhehe

dan satu lagi plak yang memang menjadi kegemaran jaja skang ni..
tak lain, tak bukan...semestinya lah
fridge magnet...

Selamat dah jaja lekat fm ni kat pintu freezer jaja...

so, thank soooooo much utk my dearest Kak Suzi..

Ni lah blogger friend jaja , antara yg terawal jaja kenal masa memula blogging dulu
jaja kenal Kak Suzi dr dia baru2 kawen jek..and now dah ada baby pun..
time ni Kak Suzi out station ke Sarawak dlm last week..
dengan baby Ilyas sekali kena bawak ke sana...
seronok Ilyas..kecik2 lagi, mummy dah bawa naik 'belon'...

sekali lagi...
Thanks Kak Suzi....
^______^

4 Beu-T Is Talking:

Jamiel said...

Best nye..
Hope perkenalan dalam blog berkekalan..

Mamamya said...

yuhuuu...bestnya dpt hadiah..akak pun ada nak buat n3 ttg sahabat yg bagi hadiah tp asyik t'tangguh2...aduh lah....

ahkakbatik said...

barang2 serawak memang unik dan cantik..... bilalah nak pi lagi borong tikar depa.... cantik... online pun dah banyak jual..

Suzie said...

my husband aritu risau takut fm tu broken,nasib baik sampai dlm keadaan baik :)

Related Posts with Thumbnails