JaJa'Z Latest Stories

Thursday, August 4, 2011

iKLan Gangster ~ Seriusly Lawak!! Peminat Kl Gangster Tolong Lah Tengok!!!


Hehehhehe..giler panjang punya tajuk....
^____~

Kita lari kejap dr citer gathering tu yek....nanti2 jaja sambung semula okeh..

Tadi jaja dok merayau2 kat Fb...ternampak plak la video ni kat Fb member jaja
pastu baca part komen semua pakat dok kata video ni memang lawak giler!
dan bila jaja tengok sendiri...memang betul2 best sangat!
Seriusly lawak... 

Cer korang tgk jugak video ni...


Pada sesapa yang dah menonton citer KL Gangster..
sah2 korang paham dengan dialog2 dlm video ni...
Jaja of course la paham kan...jaja ni bab2 Kl Ganster memang minat sangat
maklum lah..buah hati i si AA tu berlakon sama :p
har har har..

Tabik spring kejap kat pelakon2 handalan ni...
caya lahhhhhh!!!!

6 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

hahahaha...kelako2...
kreatif la diorang ni...mane akak jumpa video nih?kat youtube ea...

JaJa'Z said...

kat youtube la dik..hehehhe

Lelord said...

kahkahkah berdekah siot jek

JaJa'Z said...

kak lela, kelakar kan..hahahhaha..siott jek...

Zue AnnaLeeya said...

giler siot diaorg nih....
mmg lawak.... hahahaha....

Mamamya said...

huhuhuuuuu....mcm2 idea la dia org ni... :D :D

Related Posts with Thumbnails