JaJa'Z Latest Stories

Monday, August 8, 2011

Bonus!!!..Senyum, Tak Perlu Kata Apa2...

Alhamdulillah..alhamdulillah....!
tu jek yang mampu jaja katakan...ada juga rezeki time2 nak raya ni kan...
boleh la buat2 belanja sket , beli apa2 yang patut...
pastu untuk service keta lagi..maklumlah tahun ni nak balik Utaraaaaa...
performance kereta kena tip top!

Untuk penjawat awam dapat 1/2 bulan gaji and paling min
akan dapat rm500...dan untuk pesara2 pun tak ketinggalan juga....
kita sama2 merasa....

Wah! semangat nak raya dah ni...
Bonus plus Gaji plus Kutu = Yippiiieeeee  :-)

7 Beu-T Is Talking:

Dieyla Adila said...

nak duit raya ! heee :p

Danial Ikhwan Jaafar said...

Alhamdulillah! =) best jugak jadi penjawat awam ni..hehehe

kasih suci said...

wow..banyak tu bonus + gaji + kutu...raya sakan la tahun ni ye..duit raya jgn lupe...hehehehe

JaJa'Z said...

adik: beraya sekali dapat la bagi....

JaJa'Z said...

Danial: alhamdulillah...syukur...

JaJa'Z said...

kasih: duit raya? dah kawen kan? dah kerja kan? so, secara automatik disqualified! hehhe

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... sakan ler rayer...
nak duit raya...
bkn utk akak, tp utk 3AZ tuh... hehehehe....

Related Posts with Thumbnails