JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 28, 2011

Kuantan's Blogger 2nd Gathering..


Alhamdulillah...
perkenalan dialam maya akhirnya menjadi persahabatan dialam realiti..
dari tak kenal...akhirnya kami semua menjalinkan ukhwah..
dari malu2, kami bertukar  menjadi gedik2..
hehhehehe

Ni dia kenangan kami semua ,sebahagian dari blogger2 Kuantan 
semasa gathering pertama kitorang pada 1 Mei 2011 di Taman Bandar..

Insyallah...
Gathering blogger2 Kuantan untuk kali kedua akan berlangsung plak
pada hari sabtu ni...

Tempat : 
Taman Gelora Kuantan
( berkumpul di parkir depan IKIP KOLEJ)

JAM : 
3.00 ptg

TARIKH : 
30 Julai 2011 ( Sabtu )

Agenda:
Sesi beramah mesra, berkenal2an sambil berpotluck...

Jadinya...
dengan penuh sukacita, jaja juga ingin menjemput rakan2 semua
yang berkesempatan untuk ke Kuantan
bagi turut serta memeriahkan majlis gathering kali ke dua ni yek..

Jangan malu2, jangan segan2
time ni la kita semua dapat berkenal2an....
kalau ada antara u all yang nak joint, just drop komen kat entry ni okeh..
meh kita ramai2 memeriahkan majlis
sambil makan2 and bergossip2...

Jangan lupa tau..bawa makanan sedap2..
hehehhehe

16 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

ok2 akak datang hehehhee

JaJa'Z said...

kak lela: betul??? kompem ni? hehhe

Kalamhati said...

kalu btol lela dtg..fengsann!hehe

teratai said...

Frust lagi, tak dapat datang! tunggu 3rd gathering...or raya gathering!

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehe vip tu kak lela. ni event tertutup untuk blogger perempuan je ke kak ja =P

❤ eyeme ❤ said...

kali ni x dpt dtg...frust jugak..tp nak wat cmne..tahlil arwah atuk and nenek harus diutamakan.. kirim salam semua!!!! :)

p/s:lps ni wat 3rd gathering cpt2 yer.. can't wait dah ni kak jaja :)

Lovely Kitchen said...

slamat ber'gather2'....

umihumairah said...

jaja...maaf me xdpt join

nakbalik kg ptg ni

kim slm kwn2 yer

insyALLAH ade rekzi jmpa la

Selamat berpuasa

Zue AnnaLeeya said...

dtg bwk mulut dan perut jer aci????
muahhhaaaa....

JaJa'Z said...

teratai..next gath joint yek...

JaJa'Z said...

Dan:nak joint pun bleh..bukan khas utk blogger pompuan jek...dah kebetulan yg joint semuanya pompuan..

JaJa'Z said...

eyeme: takpe2..dahulukan mana yg lebih penting yek..insyallah nanti kita jumpa lagi...

JaJa'Z said...

thanks ina.. :p

JaJa'Z said...

thanks ina.. :p

JaJa'Z said...

umi: takpe lah..make sure next gath datang ok..

JaJa'Z said...

kalau dtg bawa mulut ngan perut jek..kena dok kat tepi..tgk jek kitorang makan..heheh

Related Posts with Thumbnails