JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 30, 2011

Majlis Berjalan Lancar :-)


Alhamdulillah....
Majlis Gathering untuk blogger2 Kuantan buat kali kedua tadi
telah selamat berjalan dengan lancarnya...
Memang meriah..meriah dengan kawan2 blogger..meriah dengan makanan
meriah amik2 gambo...meriah tapau2 kuih..hehhehe

tapi dalam banyak2 menda..tang posing untuk amik gambo
yang paling tak tahan sekali...
adoila...

Ni jaja tunjuk bunga2 je lah yek...
untuk entry penuh...esok2 la yek jaja citer kat korang semua..

Kami the Diva Devot
^___~

6 Beu-T Is Talking:

Citarasa Rinduan said...

jaja........

bestnya dapat gather2 lagi..
tahniah ya...

teratai said...

seronoknya kalu dpt join,tapi tak ada jodoh lagi...
sampai kat rumah lebih kurang jam 7 mlm balik drpd hantar angah ke UM...hu,hu...

~izan~ said...

owh kakak jaja,laju gile hapdet.izan gmbr pun tak copy lg hehe...

apa2 pun memang best. kalau dpt lepak lama lg bertambah best! hujan2 pun maintain meriah hihi

sarah-najwan said...

de bestttt....ai bukok blog pg ni nk tgk sapa yg hapdet..hihi..

mihun itu ttp dlm ingtn..keh3

Zue AnnaLeeya said...

cepatnyer hapdet....
cpt2 hapdet lagik...
sbb nok kopipes gambo...
muahhhaaaa....

ita citot said...

suka lah title tu "the diva divot"
hehehehee ;)

Related Posts with Thumbnails