JaJa'Z Latest Stories

Monday, July 18, 2011

Juvana Episod Akhir..


Ha! Peminat2 Daim semua dah terpacak depan tv ke?
atau peminat2 Botak..?

Actually jaja tak la mengikuti sangat siri Juvana ni..
bukan sebab tak suka...
tapi sebab macam takut jek nak tgk gelagat2 diaorang kat dlm tu..
takut tgk Botak and the geng yang dok membuli si Daim dr awal..
kisah Cikgu Zakiah tu pun sama...
pendek kata jaja 'tak berani' nak tgk la...

Tapi memandangkan malam ni episod akhir Juvana ni ditayangkan..
so, jaja akan cuba beranikan juga diri ni untuk tgk...
kita tgk last2 je dah la kan..
hehhehhe

13 Beu-T Is Talking:

cheqna said...

cheqna pun menunggu episod last ni walau hanya sekali je pernah tengok episod ni....

JaJa'Z said...

cheqna: sama2 kita tgk kejap lagi yek...

::blog anak jawer:: said...

my fevret siries... tak boleh terlepas...hehe

-Yok mampir diluk = ”syaitan pun sujud... siapa kita kalau tak..??

JaJa'Z said...

AJ: cepat2..nak start dah jap lagi..

kasih suci said...

semangat betol kak jaja...saya x layan la cerite ni...hehehehe...no komen..;p

JaJa'Z said...

kasih: kasih ni baca tak apa yg akak tulis tu..akak pun tgk satu dua episod jek..mana tgk sangat pun..saje jek tu..

mzhany said...

jaja, hany tak pernah terlepas tengok...

Mamamya said...

alahai jaja...akak klu citer tv ni mmg x penah dpt nak mengikuti....tv tu fully booked by damya n afiqah jer....so,mama dia kene redha je lah kan....x larat nak gaduh2 cam baba dia...dgn anak2 pun berebut remote...haihhh.....

Lelord said...

ayooo tgh saspen layan juvana nih

JaJa'Z said...

hany: wah! bagus tu..jaja takut nak tgk citer ni..

JaJa'Z said...

kak lieya: yg tu tak bleh nak kata apa dah la..nampak gaya kena beli tv lagi satu ni..tu blom firas campur tangan lagi tu..hehhe

JaJa'Z said...

kak lela: jaja pun suspend td...takut jek kalau2 cikgu tu kena rogol..giler lah citer ni..

~izan~ said...

citer ni terbalik-cikgu jahat anak murid baik la plak hehehe

Related Posts with Thumbnails