JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, June 28, 2011

Walk2 @ Bintang Walk...


Lepas masing2 dah kekenyangan macam ular sawa..
harus la buat xtvt nak memecahkan lemak plak..
dan Dieya cadangkan..kitorang jenjalan ke Bintang Walk..
no hal..jaja pun dah lama sangat tak merayap malam2 kat tengah2 bandar ni..
hehehhe
tapi apa2 hal pun..jaja request kat Dieya nak snap2 gambo dulu
kat depan Pavilion...

Dieya ni pantang diajak..laju je dia bawak jaja...
dan akhirnya...

Dapat jugak jaja amik2 gambo kat depan ni...

Lega hajat dah kesampaian... :-)

Gambo we all berdua harus la ada kan...
bukti ni....
nak dapat angle betul2 lawa pun puas kitorang try amik banyak2 kali..
mujur la menjadi..

Berlatar belakangkan suasana lautan manusia di Bukit Bintang..
dah nama pun malam minggu..ramai la umat manusia 
dok melepak2 kat luar tu...
macam2 pesen..macam2 gaya diaorang ni..
ada yang ok..ada gak yang 'berbulu' mata nak tengok...
T__T

Masa ni  Dieya cuba nak penuhi wish jaja yang seterusnya..
apa lagi kalau bukan nak cari macaron...
merata hala jugak kedai kitorang masuk..dah nama pun tengah malam..
mostly semua macaron dah sold out..
sob sob....sedih tau...
tapi takpe...insyallah jaja akan masukkan macaron dalam my new wish list
kena cari jugak sampai dapat nanti..
:-)

Time jenjalan ni...bukan setakat jumpa orang melayu, india, cina jek..
tapi penuh gak dengan segala mcm orang oversea..
yang putih.kuning. hitam....macam2 ada...

Ada geng set2 punk rambut cacak2..
ada jugak geng2 yang dok buat street dance...
tapi idok la kitorang berdua nak tengok...baik jalan2 lagi best...

Nak tunggu traffic light pun sempat lagi...

Us again... :p

Before kitorang patah balik semula ke Pavilion...
Dieya bawa jaja ke suatu tempat...
tak terpk plak jaja yang tempat ni wujud...lawa sangat2....

kalau nak tau...
kena tunggu next entry la yek...
hehhehe

To be Continue...

6 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

huhuhu lama dh x ronda kl

ibuayu said...

tak pernah sampai situ lagi..apa yang best ye..brg mahal tak

JaJa'Z said...

kak lela: balik nanti lama kan..ajak ur darling jalan2 Pavi gak ok..

JaJa'Z said...

ibu ayu: kalau niat memang nak shopping, duit berkepuk2 best la kot gi situ..penuh dengan kedai2 berjenama jek...

PatinPasta said...

Jaja,
Sakan berposing ye korang berdua? Hehe!

Shopping apa kat Pavilion tu Jaja?

JaJa'Z said...

kak aida: jenjalan je kak...mana ada shopping2 pun..masa terhad..so, just spend time dengan dieya jek..

Related Posts with Thumbnails