JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 11, 2011

MLawak Minggu Ke 11 : JOZAN Part 2 ..Lagi Terbaekkkkkkk!


Kalau JOZAN part 1 pun memang keras2 perut gelak..
untuk round kedua menggunakan prop ni pun rasa mcm nak putus gak 
urat kentut ni sebab dok tergelak sakannnn

Memang brilliant betul idea dr JOZAN untuk persembahan malam tadi..
nampak gayanya JOZAN dan kembali menunjukkan taringnya..
memang terbaekkkkkkkk la JOZAN....

Sesapa yang tak dapat tengok semalam..
moh layan video ni...

8 Beu-T Is Talking:

dieya said...

tadi dah layan yg k jaja post lawak yg first tu.. ada lagi rupanya

JaJa'Z said...

tiap2 group kena buat 2 persembahan dieya..yang ke dua ni di bagi plak prop..pandai2 la ubah menda2 prop tu..tapi yg jozan paling best sekali...

mzhany said...

jaja, memang betol jozan terbaek laaa semalam...kan.

JaJa'Z said...

hany: betul2...jaja rasa lawak2 jambu makin lama makin tak syok..sama jek..

tieha ismail said...

beh boh ! beh! beh !....ahahah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tgk kat u tube je kak..heheh..mmg lawak..kelakar betul..tang no 1 pun ok gak

JaJa'Z said...

teha: beh bohhhhhhh :p

JaJa'Z said...

hawa: takpe, kat utube pun sama gak..memang lawak giler2...

Related Posts with Thumbnails