JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 11, 2011

The Latest Of Me & Him..

Tadaaa!!!!
Lama dah rasanya jaja tak tepek gambo tok janggut ni..
asyik2 tepek gambo makanan je kan...
hehhehe

Ni kiranya gambo berdua terkini la yang kitorang amik..
korang jangan la gatai2 pi banding dengan muka we all kat header blog
pulak yek...
memang giler2 lah lain , nak2 plak tang muka jaja
pipi pun dah kembang kalah kuih pau...tapi yang jaja perasan..
muka En Zack pun macam naik jugak sket kalau nak compare
dengan gambo nikah tu..hehhe
so, kira macam adil lah kan..hahahhaha

Gambo ni we all amik masa gi main bowling kat Megamall hari selasa lepas..
saje suruh Miza snap kan...
tapi sebenarnya, semalam En Zack dah make over sket dah muka dia...
rambut dah trim sket dan janggut tu pun dah di pendekkan..
sekali tengok dah macam budak nak masuk sekolah...
hehehheheh

11 Beu-T Is Talking:

diana said...

eh!!jaja tak berubah la..
encik janggut je yang berubah..
sebab dah ada janggut..
heheeh

Mamamya said...

jaja maintain comel jer...(samalah kita....^____^) zack pulak maintain 'cool'.....sejuk mata memandang....

mzhany said...

a'ah la jaja, kalau compare ngn header pun jaja tak berubah enzack berubah sbb ada janggut jer...maintain gituh...

Nur Hawa Mohd Zin said...

still maintan kak jaja...heheh..same cam dulu juga :)

Citarasa Rinduan said...

wah. sure en zack makin like budak sekolah.. ada pic baru tak?????

JaJa'Z said...

diana: ye ke jaja tak berubah? ish..mcm tak caya jek...

JaJa'Z said...

kak lieya: ramai sangat cakap sama jek muka..mcm tak caya jek..ke main jaga hati ni..hehhehe

JaJa'Z said...

hany: ramai kata tak berubah ni..maknanya sama je lah yek..tapi memang kembang sket la hany..hehhe

JaJa'Z said...

hany: ramai kata tak berubah ni..maknanya sama je lah yek..tapi memang kembang sket la hany..hehhe

JaJa'Z said...

hawa: tak maintain la hawa..makin kembang!

JaJa'Z said...

ayu: yg betul2 terbaru lepas potong janggut takde lah..heheh..setakat ni tu je lah yg terkini sekali..

Related Posts with Thumbnails