JaJa'Z Latest Stories

Sunday, June 26, 2011

It's Awesome!!!!


Hello hellooooo.....
I'm back....!
ada yang rindu kan jaja tak...
jaja pun rindu sangat2 kat blog ni...esp kat u guys yang selalu drop by
kat blog jaja ni...
walaupun tuan punya blog takde...
heheheh...
million2 thanks yek...

Anyway...banyak sangat2 citer yang nak diceritakan...
tapi yang pasti...
edisi jalan2 ke KL kali ni memang betul2 awesome!!!
most of my wish list terkabul... :-)
and..i'm on my way to make another new wish list plak lepas2 ni..
hehehhehe

Malas nak citer2 banyak....
jaja just tayang sekeping jek gambo dulu yek....
yang penting..hajat nak ke Pavilion tarcapai!!!!

Tunggu next2 entry yek.....

9 Beu-T Is Talking:

En iLham said...

wah..shopping sakan ke kak kat pavilion tu..hehe..

JaJa'Z said...

syamil: tak beli apa2 pun..saje jalan2...

My Bloggie ! said...

poyooo heehe xpe2

My Bloggie ! said...

kak. ole2 xde ? :)

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh.... kemain lagik jalan2...
mesti byk soping....

JaJa'Z said...

zarith: yes!!! mangsa sudah mula jeles..hehheheh ..akak gi kl je dik..bukan gi oversea nak beli oleh2...hehehhe

JaJa'Z said...

kak zue: gi situ bukan intention nak shopping..just nak jejakkan kaki jek...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pernah pergi sekali je kak..tu pun masuk depan pintu jer...cam tak sesuai nak masuk dalam..mahal2..huhu

JaJa'Z said...

memang pun hawa..semua kedai2 nampak gah jek..akak bukan gi nak shopping pun..just nak jejak kaki jek...

Related Posts with Thumbnails