JaJa'Z Latest Stories

Friday, June 24, 2011

Activating OOB


To all my beloved readers....
blog jaja ni akan berhenti bersiaran seketika yek...
tak la lama mana pun...sampai hari ahad jek...
malas plak rasa nak heret lappy ni sampai ke KL nun...
dah la berat kan..and for sure jaja kena tumpukan pada xtvt2 kat sana  nanti...
insyallah malam ahad..jaja akan kembali bersiaran yek...

Doakan jaja selamat pergi dan selamat pulang yek....
hehhehe

Mood nak jenjalan dah meluap2..tapi bag baju satu menda pun tak kemas2 lagi..
takpe lah..kitorang pun bertolak lepas solat jumaat..
sempat lagi setakat nak mengemas baju untuk laki bini jek...
bukannya nak kena kemas2 susu ngan pampers baby pun..
hehhehhe

So, dengan rasminya....
i'm activating the OOB mode!

OOB = Out Of Blog! ...Dieya yang ajar :-)

8 Beu-T Is Talking:

Zue AnnaLeeya said...

olorrr.... jaja tak pegilah umah izan esok yer????
ingat blh jumpa lagik... huhu...

apepon, hati2 di jln raya hokeyyy....

JaJa'Z said...

kak zue: tu lah...memang plan awal2 nak gi umah izan..dah terbayang2 jumpa geng2 blogger yg lain..tapi hubby plak ajak ke kl...takpe la..ada rezeki kita gi yek..

kasih suci said...

wah..sonoknye nk g jalan2...have a safe trip ya...x sabar nak tunggu entri versi jalan2 ke KL nnt...hihihi

ita citot said...

hepi holiday kak! and have a safe journey =)

Danial Ikhwan Jaafar said...

ooooo..belajar benda baru hari ni. hehehe have fun in KL! =)

JaJa'Z said...

kasih...dah update dah citer ke kl..hehhehe

JaJa'Z said...

thanks itaaaa.. :p

JaJa'Z said...

Danial" lepas2 ni bleh guna istilah OOB tu yek..hehhe

Related Posts with Thumbnails