JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 23, 2011

I'm Going To....


Insyallah kalau takde aral melintang..di izinkan Allah..
jaja ngan En Zack nak ke KL hari jumaat ni..
saje nak jenjalan..rasanya dah lama sangat2 jaja tak ke KL nun..
dah kebetulan ke KL, En Zack pun ada jugak plan nak ke
pameran buku di Shah Alam Convention Centre...
dia nak re-stock Kitab Tafsir Ibnu Katsir dia tu lah..
Alhamdulillah, stok kitab yg dibeli dr Indon hari tu dah habis dibeli orang..
dan incomming ada jugak yang nak beli..
sebab tu lah jugak kitorang nak ke KL ni...

Alang2 gi KL,jaja pun dah plan nak jumpa beberapa orang member..
salah sorangnya member zaman study dulu dan sorang lagi...
mesti lah seseorang yang jaja nak sangat2 jumpa...dr tahun lepas lagi nak jumpa..
tapi selalu tak kesampaian hajat tu..
harap2 kali ni dapat la kita jumpa yek dear... :-)

Sebenarnya kat KL tu..jaja teringin sangat nak gi Pavilion...


Tengok macam syok jek...
dan mostly ramai blogger2 yang suka hangout kat situ...
nak tanya korang semua ni...
ok ke Pavilion...? or korang nak suggest kan tempat2 lain untuk jaja ke...?
kalau ada tempat lain yang lebih best dr Pavilion..bagitau jaja yek...
jaja ke KL tu tak lama..jadi harap2 dapat la tertunai hajat yang satu ni..
hehhehheh

8 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat bercuti kak :)

JaJa'Z said...

thanks hawa....

ahkakbatik said...

kaktek dok kl ni pun masuk sekali je ke pavilion tu... tak minat tempat cowded le yang.... pi mandi sungai lagi best..
tapi kalau sampai kl, kenalah masuk gak walau sekali... kata org tak kenal maka taktau cerita... kannnn...

dieya said...

inshaAllah.. ada rezeki kita jumpa k!
nnt dah kompem apa plan k jaja, lemme know :-)

JaJa'Z said...

kak tek...
tu lah pasal...kena la jejak jugak sekali kan..kalau tak..sampai sudah la tak pergi2 jugak...

JaJa'Z said...

dieya ..akak pun tengah menyusun plan macam mana ni..kalau tak dapat sangat..jumpa sekejap pun jd lah kan...

Kalamhati said...

akak pun baru skali masuk pav tu..
ok la nak cuci2 mata..hehe

selamat merenderk ye jaja..=)

Mamamya said...

wawawawawa...nak ikutttttttttttttttt.... :D

Related Posts with Thumbnails