JaJa'Z Latest Stories

Sunday, June 12, 2011

Hazama Juara AF9

Tuah ayam nampak dikaki
Tuah manusia siapa lah yang tahu ..semuanya rezeki datangnya dr Allah..
walaupun pernah gagal dulu..tapi kemunculan Hazama kali ni memang berbaloi
dan akhirnya  dinobatkan sebagai...

JUARA AF9!

TAHNIAH Hazama!!!!

15 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

owh..hehe...walaupun tak tgk tapi tahu juga la si hazama ni femes

JaJa'Z said...

rezeki dia hawa....dah la calon tambahan..last2 terus jd juara..tapi bakat dia memang bagus..

~izan~ said...

pg ni bukak blog2 kwn2 semua kisha hazama hehe..tahniah dan rasanya mmg layak menang kan..daripada yg lain tu..tettttttt hehe

slmt kembali ke sekolah jaja!~

honey amour said...

igtkan fina yg menang sebab sora fina pun power..tp dah rezeki hazama la tu ..:)))

Mamamya said...

akak x tgk pun jaja....dr awal smpi lah akhir....mcm x der aura kali ni....:) tp mmg suka lah suara hazama sejak dia masuk konsert prelude dulu lagi....alhamdulillah...rezeki dia kan..tp sygnya hadiah juara kali ni x mcm yg lepas2...klu dulu dapat umah,kete,melancong ke obesea lagik....

dieya said...

congrats hazama! walaupun tak tengok AF sebenarnya.. hehehe
eh hadiah kureng yek? kurang sponsor kot..

::Azura Rahman:: said...

tak follow pon AF kali nie.. dulu2 masa zaman vince, mawi dll tu mmg best AF.. but now kureng.. and dats why la astro stopkan AF terus.. kurang sambutan kot..

jadiknyer x kenal la si hazama ni and peserta lain.. huhu..

Duncan D. Horne said...

Hi, thanks for visiting my blog, so here I am returning the favour. I didn't actually see any of AF9, though we did watch a previous series where Stacey won.

Duncan In Kuantan

JaJa'Z said...

hawa: akak pun sama gak..tak tgk pun..tgk td pun sebab nak tau result jek..

JaJa'Z said...

izan: jaja pun tgk gitu2 jek af kali ni..tak syok sangat la..meriah lagi yg dulu2 tu..

JaJa'Z said...

honey: fina wpun suara dia bleh tahan..tapi biasa lah..pengundi..mana la bleh nak jangka semua tu kan..

JaJa'Z said...

kak lieya: sama lah kita..main lama aura af tu dah takde..semuanya dah tau..kejutan2 pun dah tak syok..rasa biasa2 jek..tu lah..hadiah duit je lah banyak sket..mcm mawi dulu dengan umah lagi..melancong lagi..

JaJa'Z said...

dieya: maybe jugak la kot..sebab astro dah perabih kot lain...tak syok la af skang ni..

JaJa'Z said...

kak zura: hazama ni dia peserta af 3 dulu sekali dengan mawi dan shiha mentor..tapi dia tak terpilih..last2 skang ni masuk balik dan jd juara..memang rezeki dia la..

JaJa'Z said...

Duncan: yeah..i like stacey more than hazama..hehhe

Related Posts with Thumbnails