JaJa'Z Latest Stories

Monday, June 13, 2011

Hati Ku Memberontak....


Memang betul...!
memang time ni hati jaja betul betulllllll memberontak...!
memberontak kenapa???

Jaja memberontak sebab nak gi jalan2 ke Cameron Highland!
memang nak sangat2..tak tau pasai apa...


Kebetulan dapat plak rezeki lebih sket..alhamdulillah..
jadinya jaja plan nak la ke Cameron nunnn..

hajat hati nak ke strawberry farm,ke cactus valley,ke Time Tunnel Museum..
nak ke ladang BOH...
cuma skang ni jaja nak plan semuanya elok2.survey hotel..buat budget
.dan usaha seterusnya nak memujuk si Tok Janggut tu...
susah betul la kalau suami bukan jenis kaki berjalan ni..
nak mengajak gi jenjalan pun susah...
kang ada plak jadi macam tragedi nak gi Kemaman macam hari tu...
mau menangis berlagu2 jaja jadinya...

takpe2..jaja akan usahakan jugak...
kalau nanti2 ada sebarang perkhabaran baik..jaja akan bagitau kemudian yek..
tapi kalau jaja senyap jek bab nak gi CH ni..
korang paham2 lah yek... :p

thanks sooo much tu Kak Zura..sebab berjaya 'membakar' lagi
hati dan perasaan jaja ni untuk lagi rasa nak gi ke CH nun...
doa2kan jaja yek...aminnn...

18 Beu-T Is Talking:

sarah-najwan said...

akak pom tak larat nk paln pi CH..tak tercapai2 lagi..ada je yg sangkut..

akak plan ngan geng lorong rumah akak nk pi sana..dlm 4 famili..tapi dok sangkut2 sejak april lagi..huhu

**kalu jaja gi dulu..akak nk stroberi deh..hahahhaa

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama benar tak ke camaron..zaman sekolah dulu je...huhu...awe nak berontak juga la kak jaja :)

miss cloudy said...

salam.. luv d pic! menggiurkan betul itu stoberrii

nuwairani ismail said...

dh 10 tahun x ke CH...mesti dh byk yg berubah skrg...seronok sbb dpt merasa suasana dan suhu ala2 obersea gitu..

Sue said...

seronoknya bermastautin di CH ni... (kita bakorrrr lagi...)

::Azura Rahman:: said...

Insya-Allah tok janggut setuju nk ke CH.. nnti kzura bako dia pulak erk.. ekeke..

~izan~ said...

meh nak bakor lagi..pegi la jaja..best2,kutip2 buah stroberi fresh,museum yg penuh dgn kenangan tu hehe..gie la gie la (kasik bakor lagi nih haha)

pastu layan teh tarik float kat bharat tea tu hehe...

skrg jln dh dekat,lalu ikot sg koyan tu kan.. =)

Duncan D. Horne said...

Hi Jaja'Z, I don't work at the Zenith Hotel but I did follow its construction on my blog and became close friends with the General Manager. I've been teaching English tuition here for the last 5 years. I moved here as I was engaged to my wife, who is from Sarawak but was studying in Gambang.

Hope you can go to Cameron Highlands soon!

Duncan In Kuantan

Mamamya said...

jaja...akak pun nak ke sana...tp ntah bila la agaknya.... (kot2 kita terserempak kat sana nnti kan...)

JaJa'Z said...

@sarah-najwanjaja ni pun tak tau la berjaya gi ke tak kak..macam tak jek..aadoi la..malas layan perasaan dah..

JaJa'Z said...

@Nur Hawa Mohd Zinjom hawa! kita memberontak beramai2 nak..hehhehe

JaJa'Z said...

@miss cloudyerk..gambo ggoogle jek tu..tapi memang menggiurkan pun..hehhe

JaJa'Z said...

@nuwairani ismailtu 10 thn tahan lagi..jaja ni last sekali gi masa form 1 thn 1992..lagiiii lah berkurun kan? hehhe..berubah giler2 dah kat sana tu agaknya..

JaJa'Z said...

@Suementang2 la dok mengajar kat CH yek..lagi nak bakar jaja ni...

JaJa'Z said...

@::Azura Rahman::tok janggut macam wat senyap jek..jaja malas la dah nak bako dia lebih2..

JaJa'Z said...

@~izan~jaja plan nak ikut jalan tu jugak la..lebih dekat kalau nak ikut dr jalan tapah tu...eii..jahat tau!!! lagi nak bagi kita membara yek...notti!

JaJa'Z said...

@Duncan D. Horneoic...i tot u work with them since u take a lot pic of that hotel....

JaJa'Z said...

@Mamamyaakak, jom kita gi sama2 nak..hehhe baru kecoh sket ngan bebudak tu..

Related Posts with Thumbnails